a mnie ostatnio wzięło na obiady dwudaniowe 😮
1) zupa na winie 😛 a nawinęło się:
marchewka, seler, wodorosty, natka, kapusta pekińska, soczewica żółta, cebula, czosnek, pieczarki, przyprawy.
2) kotlety z cieciorki (z cebulą, czosnkiem, szczypiorkiem, masalą, kurkumą) z brązowym ryżem i duszoną kapustą.
i self-made sok pomarańczowo-grejfrutowy albo marchewkowo-burakowo-selerowo-jabłkowy.
[edytowane 16/2/2011 od eRZet]
Strefa rokendrola wolna od Angola, środa/czwartek godzina 0.00 w radiowej Trójce
Strefa rokendrola wolna od Angola, środa/czwartek godzina 0.00 w radiowej Trójce
wodorosty
😮
o, takie:
http://www.evergreen.pl/kombu-20g-p-841.html
🙂
Ach, to taka zielenina! Bywałam kilkakrotnie częstowana potrawami z domieszką glonów, ale sama nigdy nie używałam ich w kuchni. Muszę kiedyś spróbować 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja