Dzięki Fatko, staram sie jak mogę 🙂
Imponujące zdjęcia potraw.
W kwestii administracyjnej muszę jednak poprosić o przesyłanie zdjęć w niższej rozdzielczości, dzięki!
U mnie dzisiaj tzw "gołąbki na lewą stronę" albo pulpety ryżowe 😛
surowy ryz wymieszany z kapustą, przyprawami i jajkiem oraz kaszą manną uformowałam w kulki, lekko obsmażyłam na patelni a potem przez 30 minut gotowałam je zalane bulionem z kostki(dopadłam taki bio bez bajerów monodosowych, disodowych etc 😛 ) - ładnie urosły, pożarłam z sosem pomidorowym. Foto brak, zbyt głodna byłam 😛
Białowieska się Puszcza.
Ja dzisiaj na szybciutko placuszki z cukinii z Vitalii
http://vitalia.pl/index.php/mid/118/fid/1480/diety/dieta/meal_time/5/recipe_id/13901
Wyglądają apetycznie, zobaczymy jak będą smakowały 🙂 Właśnie się za nie zabieram:)
Ostatnio mam fazę na smażony kalafior - dzielę na drobne różyczki i smażę na niewielkiej ilości doprawionego oleju, aby nabrał kolorku, aromatu i odrobine zmiękł zachowując chrupkość i nabierając aromatu. Już 3 dzień tak mój obiad wygląda, tylko zmieniam kombinacje przypraw 😀
Białowieska się Puszcza.
Fatty - ja też jak mam fazę na kalafiora to jem dzień w dzień, najlepiej na min 2 posiłki dziennie! Jest przepyszny... Kikimora... szczena mi opadła... a ten kolor kremu! :heartpump:
Ja dziś skromnie - dzisiaj jadłam ziemniaczki, garść fasoli szparagowej i surówkę z sałaty. Smakowało, ale teraz to, aż mi gupio, że tak skromnie xD
jestem lewakiem.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja