Mięsożernym posmarowałam margaryną ciasto smakowało im czyli zmiękło hehe a moja była na sucho i była smaczna zależny kto co lubi ja kocham wszystko co twarde ,chrupkie z zakalcami do mnie 😀 😀
Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.
A ja dziś na obiad planuje fasolkę po bretońsku do tego kasza jęczmienna z surówka(marchew+cukinia+pomidor+natka+papryka) z olejem z winogron.
Pyszny mówisz a jak robisz może przepis dla mnie bo tak zachwalasz ,że nabrałam apetytu:D
Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.
Od rana piorę, biegam do banku, agencji pracy, (trzeba wszystko załatwic przed powrotem do Polski)wiszę na telefonie, ale udalo mi się zrobic placki ziemniaczane z puszki.pl Dodałam swoje przyprawy i wszystko ładnie pachnie- ja wprawdzie nie mam apetytu, ale ciężko pracujący ostatnio mąż musi zjeśc coś na ciepło
ja kocham wszystko co twarde ,chrupkie z zakalcami do mnie 😀 😀
I nie boli Cię po zakalcach żołądek ? 😮
Jakoś przez ostatnie pół roku nie bolał mnie ani razu.
Wczoraj i dzisiaj na obiad leczo.
Kurcze, za gorąco jest i zupełnie nie mam chęci na gotowanie :/
o tak słonko daje ostro,ale ja się ciesze chęci u mnie jak najbardziej dziś kuleczki ryżowe sos słodko-kwaśny i sałatka z pomidora i białej kapusty,ale mam w planach wypad nad wodę więc jeszcze nie do końca wiem jak to z tym obiadem będzie:)
kalafior podsmażony z bułka tartą, do tego młode kartofelki przecięte na pół i zamarynowane w oliwie i przyprawach i upieczone w piekarniku, tak samo z kawałkami pomidora, pychota! chciałem zrobić zdjęcie, ale oczywiście mamusia nie raczyła się zapytać czy może wsiąść aparat
Gratulacje Loviisa 🙂
A ja dziś danie obiadowe na kolację zrobiłam, zaszalałam 😉
http://picasaweb.google.pl/sylwia.fortuna/Food/photo#5228875364106857410
http://szydelkoikoraliki.blogspot.com
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja