Tez czytalem ten artykul... Wniosek jest jeden: dla tej pani bycie meskim oznacza bycie agresywnym... Bez komentarza... A ja jakos nie zauwazylem bym po przejsciu na wegetarianizm stal sie bardziej zniewiescialy niz jestem 🙂 (Choc z drugiej strony czy mozna juz byc bardziej zniewiescialym niz ja jestem? Nawet w dowodzie jednego z moich rodzicow figuruje jako corsyn 🙁 )
A co do zelaza, to jak ktos ogladal Clevera, to wie, ze mieso wcale nie ma za duzo zelaza... W takich np. parowkach jest go mniej niz w czekoladzie nie mowiac o platkach kukurydzianych 😉
[edytowane 28/4/2008 przez verufer]
Chi vuol veder il ciel, poi morir'
A u mnie odwrotnie. Kiedyś szłam sobie na spacer i mijałam jakąś panią z 2 dzieci, tak że zobaczyły mnie dopiero tyłem - jedno z nich pyta "mamo, czy to pani czy pan?, a mama "nie wiem...", na to drugie "to pan". Dodam, że mam długie włosy,a byłam w T-shircie i spodniach.
http://szydelkoikoraliki.blogspot.com
A u mnie odwrotnie. Kiedyś szłam sobie na spacer i mijałam jakąś panią z 2 dzieci, tak że zobaczyły mnie dopiero tyłem - jedno z nich pyta "mamo, czy to pani czy pan?, a mama "nie wiem...", na to drugie "to pan". Dodam, że mam długie włosy,a byłam w T-shircie i spodniach.
🙂 To ja mialem niedawno podobna sytuacje, tylko ze z facetami... Jeden przekonywal drugiego, ze ja to na 100% jestem kobieta 🙂 Ale wtedy jeszcze mialem dlugie wlosy 🙂 Moze zalozymy jakis klub osob blednie rozpoznawanych? 😉
Ja tam widziałem na zdjęciu, które wcześniej zamieściłeś że jesteś fajnym, przystojnym mężczyzną
Zdjecia potrafia przeklamywac 🙁 Ale dzieki za dobre intencje 🙂
Lepiej by było gdyby Ci to powiedziałe jakaś kobieta
No, i nie tylko powiedziala 😉 Sek w tym, ze zadna jakos sie do tego nie kwapi 🙁
Ja już wcześniej powiedziałam ale co z tego, jak grochem o ścianę 😉
A ja pisalem, ze bez poznania w realu to sie nie liczy 😛
A mi się przypomniało jak jechałam z tatą w 4 klasie podstawówki nad morze pociągiem i to był jedyny okres w moim życiu kiedy byłam ścięta na króciutko i konduktorka pyta mojego taty: "a to jest dziewczynka czy chłopiec?"
Jak chcesz mozesz sie zapisac do klubu, choc nie wiem czy raz to wystarczajaco duzo 😛 Dostaniesz sie co najwyzej po znajomosci 😛 Pozdrawiam 🙂
myśle że wiele zalezy jaki tryb zycia prowadzimy, ten kto uprawia sport to na pewno nie jest zniewiesciały...
http://wegesport.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=112&Itemid=67
Moim zdaniem w Polsce mezczyzni sa zniewiesciali, bo nic nie robia, nawet zakupow nie dzwigają, wiec po czym maja miec muskułki...
Wiadomo ze mezczyzn wege jest zdecydowanie mniej, niz miesozercow, i na podstawie diety to mozna wywnioskowac ze mezczyzni miesozercy sa zniewiescialym typem przecietnego Polaka.
Ludzie i zwierzęta mają duszę
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja