Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

choinka  

Strona 1 / 2 Następny
  RSS

83.19.100.210
forumowicz
21/12/2008 1:51 pm  

Co wieszacie (chodzi mi tu o słodycze) na choinkę?
czekam na odp 😛

OdpowiedzCytat
agata18
bywalec
21/12/2008 1:57 pm  

ja słodyczy nie wieszm,bo znając życie długo by nie powisiały:)

lady vegan

OdpowiedzCytat
Lily
 Lily
Famed Member
21/12/2008 1:59 pm  

Ja wieszam tylko własnoręcznie zrobione ozdoby 🙂

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Loviisa-chan
stały bywalec
21/12/2008 2:00 pm  

A ja tylko bombki i inne pierdółki 😛

OdpowiedzCytat
Stanisław
weteran forum
21/12/2008 2:03 pm  

A ja tylko migające , kolorowe żaróweczki 😛

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Lily
 Lily
Famed Member
21/12/2008 5:11 pm  

No to może pierniczki 🙂
[url] http://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?t=4228&start=0 [/url]

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
krysia
bywalec
21/12/2008 6:13 pm  

Ja wieszam tylko bombki, łańcuchy i światełka-wszystko w jednym kolorze 🙂

http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
21/12/2008 6:48 pm  

Dawno, dawno temu wieszało się jakieś cukierki ale już tego nie robię.

Ja wieszam tylko bombki, łańcuchy i światełka-wszystko w jednym kolorze

Ja mam zupełnie na odwrót, im więcej kolorów tym lepiej 😀
Choinka oczywiście żywa ale taka z korzeniami i w doniczce. Później jest sadzona na dworze 🙂
Same korzyści: ładny zapach, igły nie opadają a potem nowe drzewko w okolicy domu 😎
Lily pierniczki mogą być kuszące 🙂

OdpowiedzCytat
bułek
forumowy expert
21/12/2008 6:58 pm  

Na choince w domu bombki, łańcuchy i światełka. W oknie świecąca kula - bardzo ładna rzecz bo ma kilka programów świecenia, służy już kilka lat i jeszcze się nie znudziła. Na dworzu przed domem lampki na krzewach ozdobnych.

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
StellaArtois
weteran forum
21/12/2008 7:02 pm  

my wieszamy na choince ozdoby we wszystkich kolorach, jakieś 20-letnie bombki, łańcuchy, które zrobiłam ,z bratem w przedszkolu, cukierki i orzechy na nitkach (wkurza mnie tylko to wiązanie...) no i lampki, pierniczków jeszcze nie próbowałam, ale na pewno jak zarzucę w domu pomysł, to zostanie przyjęty entuzjastycznie 😉 mamy też jakieś ozdoby, które zrobiła moja siostra 15 lat temu, jakieś takie jeżyki z bibuły i wszystko to się wiesza, ogólnie to nasza choinka jest obwieszona jak...choinka, kiedyś mi się to nie podobało, mówiłam mamie, żeby nie wieszała tych śmieci, żebyśmy mieli chociaż raz takie drzewko jak w tv, takie jednokolorowe, ale teraz mi się podoba ten cały choinkowy kicz 😀

OdpowiedzCytat
Loviisa-chan
stały bywalec
21/12/2008 7:13 pm  

igły nie opadają

Żartujesz?? Mnie zawsze, jak miałam żywą, to leciały tony igieł na dzień 😮 W tym roku mam sztuczną.

kiedyś mi się to nie podobało, mówiłam mamie, żeby nie wieszała tych śmieci, żebyśmy mieli chociaż raz takie drzewko jak w tv, takie jednokolorowe, ale teraz mi się podoba ten cały choinkowy kicz

U mnie na odwrót, kiedyś był choinkowy kicz i stwierdziłam, że wolę taką elegancką więc staram się teraz ją tak ubierać 😀

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
21/12/2008 7:49 pm  

Żartujesz?? Mnie zawsze, jak miałam żywą, to leciały tony igieł na dzień

No teejjj mam choinkę w doniczce:) wcześniej kupowaliśmy taką ciętą to też opadały igły i to masakrycznie! 😮 Najgorsze było jak przyszło ją rozebrać. Tata obcinał gałęzie i wyrzucał ją za okno. W domu szpilek więcej niż w lesie ale ze to nie było trzeba sprzątać klatki schodowej 🙂

OdpowiedzCytat
Stanisław
weteran forum
21/12/2008 8:21 pm  

Choinka oczywiście żywa ale taka z korzeniami i w doniczce. Później jest sadzona na dworze 🙂

Bellis, a za rok znowu tę samą choinkę wykopujecie i wkładacie do doniczki żeby ją przystroić na święta ? 😎
To byłby całkiem niezły pomysł do rozpowszechnienia 🙂

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
22/12/2008 12:24 am  

Nie wiem czy znalazłabym taką wielką doniczkę :rotfl: i czy choinka by przeżyła te zimowe szaleństwa 😎 ale taka choinka wielokrotnego użytku to byłby wypas!
Kupowanie choinek w doniczce praktykujemy trzeci rok. Za pierwszym razem się przyjęła na dworze a za drugim razem niestety zmarniała. W tym roku mam nadzieję, że będzie ok. Jak ją rozbierzemy stawiamy najpierw na klatce schodowej potem w piwnicy a wiosną sadzimy jak miną mrozy. Ale biorąc pod uwagę tą tegoroczną "mroźną" zimę chyba zostanie wcześniej wkopana w ziemię.

OdpowiedzCytat
/ula/
bywalec
22/12/2008 12:56 am  

u mnie w domu wiesza się cukierki co roku:) a potem tylko mama krzyczy: "kto zjada te cukierki, do Świąt nie starczy":P

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 2 Następny

Praca