Witajcie
mam do Was pytanie.
Od 1,5 roku jestem wegetarianką i do tej pory czułam się świetnie. Od ok miesiąca nie mam na nic siły, ciągle chce mi się spać i ledwo żyję 🙁 wydaje mi się, że może czegoś brakuje mi w diecie ale nie mam pomysłu co to może być. Na razie postanowiłam jeść jeszcze więcej owoców, warzyw i żadnych śmieciowych przegryzek(zdarzają się) ale nie wiem co więcej.
Mieliście podobne problemy??
pozdrawiam
Nie mów, że nie jesz mięsa, mów, jakie masz objawy. Nie ugryzł Cię np. jakiś kleszcz kiedyś? Naprawdę trudno stwierdzić, co powoduje takie objawy, może zwykłe drobne niedobory, a może jakaś choroba, tu wybór jest szeroki. Zazwyczaj jednak nie jest to nic poważnego 🙂
http://szydelkoikoraliki.blogspot.com
Możesz też zjadać ziarna bądź produkty pełnoziarniste.. W ziarnach zbóż jest prawdziwe bogactwo dobroczynnych mikro- i makroelementów.
A jeśli chodzi o lekarzy, to istnieje prawdopodobieństwo, że będzie odradzał dietę wegetariańską i uważał ją za nieodpowiednią(jeśli jest się nastolatkiem), zwłaszcza, gdy jest prawie-wszystko-żercą. Nawet mając pozytywne wyniki, przykładowo, morfologii krwi.
Błędny rycerz
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja