Witajcie 😉
Piszę do was ponieważ szykuje mi się kilkudniowy wyjazd na warsztaty terenowe. Śniadania i obiadokolacje mamy zagwarantowane niestety ma możliwości wyboru kuchni wegetariańskiej. Zastanawiam się co mogę ze sobą zabrać, co posłużyłoby mi nie tyle co obiad ale jako przekąski (mam nadzieję, że jakoś przeżyję ten wyjazd ;)) które nie będą wymagały lodówki i przyjemnie zniosą podróż. Mam nadzieję, że jest to wykonalne 😀
Orzechy, pestki, orzeszki sojowe, pasztety sojowe i inne warzywne np, Primavika (tylko po otwarciu trzeba je szybko zjadać jak nie masz lodówki), jakieś zdrowe batoniki musli i nie wiem co jeszcze [url] http://szpinakowawrozka.blogspot.com/2011/11/orzeszki-sojowe.html [/url]
Ja bym zrobiła np. taki blok:
http://wegannerd.blogspot.com/2013/04/czekoladowe-ciacho-bez-pieczenia.html można dodać więcej orzechów - bardziej pożywne a trzyma się długo. Jak tu: http://ble.at/recipes/396/chocolate-peanut-butter-breakfast-bars
Do tego pewnie jakieś burgery z buraka z piekarnika, powinny chwilę wytrzymać bo podsuszone:P
[edytowane 11/5/2013 od Daiana]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja