Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Czy zna ktoś vege-miejsce w Opolu?  

RSS

Vequel
rozmówca
09/02/2008 4:39 pm  

Czy zna ktoś miejsce w Opolu, gdzie można by zjeść jedzenie wegetariańskie?

OdpowiedzCytat
Frutaniva
bywalec
19/02/2008 2:50 pm  

Myslę że w każdym mieście takie miejsce istnieje-nie musi być przeciez w 100% wege. NA pewno są tam jakieś małe knajpki gdzie możesz zjeść coś bez wyrzutow sumienia 🙂

OdpowiedzCytat
lucylu
bywalec
19/02/2008 3:19 pm  

problem w tym, iż w Opolu takiego miejsca nie ma....

podarujUśmiechSwójTymKtórychNapotkaszNaSwejDrodze

OdpowiedzCytat
Frutaniva
bywalec
19/02/2008 5:13 pm  

hmmm....a nie ma tam jakis nalesnikarni,barow z jedzonkiem czy cos ? mi sie wydaje ze jest Grabówka 😀

OdpowiedzCytat
Negra
świeżaczek
28/02/2008 9:11 pm  

Wlasnie nie wiem, studiuje w opolu i chetnie skorzystalabym z uslug jakies wege-restauracji.Ale nie rzucilo mi sie nic w oczy. Jesli bede cos wiedziec- napisze 🙂

OdpowiedzCytat
Frutaniva
bywalec
01/03/2008 7:45 pm  

Pierożeeek

OdpowiedzCytat
Kinia91
początkujący
21/09/2013 6:47 pm  

Hej 🙂
Za tydzień przeprowadzam sie na 2 lata do Opola. Chciałam spytać czy są w Opolu jakieś wegetariańskie restauracje (albo może bedą niedługo)? Z tego co mi wiadomo to niestety nie ma, ale wolę się upewnić. Jeżeli nie ma czy ktoś może mi polecić jakieś dobre bary/restauracje gdzie jest dobry wybór jeśli chodzi o wege jedzenie? ( I od razu gdzie to jest - bardzo proszę bo jak na razie słabo znam miasto ). Oczywiście zależy mi, żeby dania nie były zbyt drogie - tak na przeciętną studencką kieszeń :).
Pozdrawiam 🙂

Kinia

OdpowiedzCytat

Praca