To nie jest piosenka. To Tylko młodziezowy komentarz. Na samym poczatku chcialem zaznaczac ze nie uwazam sie za jakiegos "Emsi",kawalek zamiescilem z ciekawosci,jakie macie zdanie na temat tego co w tym kawalku wystepuje. wielu ludzi mowi ze wszystko juz zostalo wyspiewane,schematy w piosenkach sie powtarzaja,wszystko jest "odgrzewane"...gwarantuje ze tego co tu uslyszycie nie znajdziecie W ZADNYM KAWALKU jaki kiedykolwiek powstal...ludzie mowia ze znaja prawde na temat tego co ich otacza,ale niestety ta prawda ogranicza sie do tego co uslyszeli w MTV i w telewizji,czysta manipulacja....
zapewne teraz znajde sie "pod ostrzem noza" i zapewne czekaja mnie same bezsensu disy,ale mam cicha nadzieje ze znajdzie sie kilka osob ktore nie zwroca uwagi na wykonanie i jakosc kawalka,ale na przeslanie i tresc...
Klikamy na link. Pojawia sie 2 czesciowa tabela,na samym dole po prawj stronie klikamy na "free",nastepnie odczekujemy 20 sekund i wpisujemy 3 znakowe haslo,no i "download"
Spodziewałam się jakiegoś reggae, a tu hip-hop:) Co prawda nie moje klimaty, ale coś w tym kawałku jest.. obiecuję, że teraz będę patrzeć łaskawszym okiem na ten gatunek muzyki, bo piosenka naprawdę niezła :thumbup:
z dokładnością atomowej sekundy globalnej, wyruszyliśmy ratować świat, podejmując się niewykonalnej sprawy
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja