Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Moja ProVege piosenka....  

pawelGDZ
forumowicz

To nie jest piosenka. To Tylko młodziezowy komentarz. Na samym poczatku chcialem zaznaczac ze nie uwazam sie za jakiegos "Emsi",kawalek zamiescilem z ciekawosci,jakie macie zdanie na temat tego co w tym kawalku wystepuje. wielu ludzi mowi ze wszystko juz zostalo wyspiewane,schematy w piosenkach sie powtarzaja,wszystko jest "odgrzewane"...gwarantuje ze tego co tu uslyszycie nie znajdziecie W ZADNYM KAWALKU jaki kiedykolwiek powstal...ludzie mowia ze znaja prawde na temat tego co ich otacza,ale niestety ta prawda ogranicza sie do tego co uslyszeli w MTV i w telewizji,czysta manipulacja....

zapewne teraz znajde sie "pod ostrzem noza" i zapewne czekaja mnie same bezsensu disy,ale mam cicha nadzieje ze znajdzie sie kilka osob ktore nie zwroca uwagi na wykonanie i jakosc kawalka,ale na przeslanie i tresc...

Klikamy na link. Pojawia sie 2 czesciowa tabela,na samym dole po prawj stronie klikamy na "free",nastepnie odczekujemy 20 sekund i wpisujemy 3 znakowe haslo,no i "download"

http://rapidshare.de/files/15581070/Rzeznia_.mp3.html

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 15/03/2006 10:01 pm
katrinko
stały bywalec

:thumbup:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/03/2006 10:41 am
sieklik
bywalec

zaj***sty kawalek!! smutny, ale trudno zebys to na wesolo spiewal. masz wiecej kawalkow hh w swoim wykonaniu??

je vise ma devise cherche la terre promise, ton tv en colour mais vie est grise

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/03/2006 4:26 pm
matyldaaa
forumowicz

:thumbup:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/03/2006 5:20 pm
Krusto
bywalec

He he pojawia się motyw z Włochatego 🙂 Ale ogólnie piąteczka
U mnie w mieście też jest znajomy który robi muzykę hh i jest wege coś koło 10 lat jak pozwoli to wrzuce tu jego pare kawałków 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/03/2006 5:42 pm
pawelGDZ
forumowicz

nie mam wiecej kawalkow:)no...moze po za jednym...dla mojej dziewczyny nagrany...ale chyba nikt nie bedzie chcial tego sluchac:)pozdrawiam...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/03/2006 6:11 pm
sieklik
bywalec

nie tyle nie bedzie chcial co jak dla dziewczyny to dla dziewczyny a nie dla nas ;p

je vise ma devise cherche la terre promise, ton tv en colour mais vie est grise

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/03/2006 11:49 pm
dziubek22
rozmówca

wprawdzie to nie moje klimaty ale przyznam że mi się podobało. życzę owocnej twórczości:). pzdr

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/03/2006 11:51 pm
Weronika
bywalec

Spodziewałam się jakiegoś reggae, a tu hip-hop:) Co prawda nie moje klimaty, ale coś w tym kawałku jest.. obiecuję, że teraz będę patrzeć łaskawszym okiem na ten gatunek muzyki, bo piosenka naprawdę niezła :thumbup:

z dokładnością atomowej sekundy globalnej, wyruszyliśmy ratować świat, podejmując się niewykonalnej sprawy

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/04/2006 9:05 pm
maa
 maa
początkujący

brutalna prawda... przekaz doceniony :thumbup:

maa

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 21/04/2006 9:29 pm
shadow1
początkujący

Tekst trafia..Bezkarnosc ludzka nie zna granic....

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/04/2006 10:53 pm
pawelGDZ
forumowicz

jestem w w szoku,naprawde nie spodziewalem sie tak pozytywnych komentarzy,dziekuje.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/04/2006 11:20 am

Czy ktos ma ten kawalek u siebie? Moglabym prosic na maila?
pismo.mrowkojadow@gmail.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/02/2007 1:16 pm
Admin
stały bywalec

Wysłane. Pozdr.

Wege Studio

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/02/2007 3:07 pm
error
początkujący

ja tez bym prosiła o wrzucenie na inny serwer niż rapid 🙂