Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

zawody wegetarian  

Strona 7 / 9 Wstecz Następny
  RSS

lucylu
bywalec
24/11/2007 10:18 am  

i ja w tym roku mam licencjat, a za rok mgr:), ale najpierw trochę 'postudiuję' w Pradze;)

podarujUśmiechSwójTymKtórychNapotkaszNaSwejDrodze

OdpowiedzCytat
badba
bywalec
16/12/2007 9:41 pm  

a ja jestem pielęgniarką wojskową i misyjną a także właśnie koncze studia magisterskie pielęgniarskie. wreszcie.

SEMPER FI

OdpowiedzCytat
Natasha
stały bywalec
18/12/2007 5:31 pm  

obecnie jestem pilną uczennicą gimnazjum, bedę się kształcić w kierunku genetyki lub wirusologii 🙂

Naszym celem musi być wyzwolenie się... poprzez rozszerzenie kręgu współczucia na wszystkie żywe istoty i na cały cudowny świat natury. Albert Einstein

http://delicious.blog.pl/ - zapraszam na mojego bloga kulinarnego 😀 wiem że trochę mało ale założy

OdpowiedzCytat
sXe
 sXe
forumowicz
18/12/2007 10:01 pm  

Chyba nie stanie się nic złego jak odpowiem również za Lenaneę 🙂
Obydwoje jesteśmy studentami religioznawstwa na Uniwersytecie Jagiellońskim. Trzeci rok. Myślimy o drugich studiach - zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂

sXe

OdpowiedzCytat
Patrishja
rozmówca
20/12/2007 9:47 pm  

stażysta w skarbówce :casstet:
zaocznie ucze sie architektury wnętrz :hiya:
łudze się nadzieją, ze dostanę się na ASP- marzenie od podstawówki...

pat;)

OdpowiedzCytat
Merryananas
początkujący
28/01/2008 6:43 pm  

Wybieram sie na etnologie, mialam isc w tym roku, ale zrobilam sobie dluzsze wakacje troche pojezdzilam po Europie 😉
a moja mama (wegetarianka) jest germanistka

OdpowiedzCytat
Deleted
forumowy expert
30/01/2008 4:19 pm  

Uczeń pierwszej klasy Technikum Informatycznego, potem planuje Politechnike Poznańską (jak się dostane), ew. Szkołę Podoficerską lub coś w tym stylu 😀

=

OdpowiedzCytat
Alispo
bywalec
30/01/2008 5:27 pm  

koncze wlasnie weterynarie i chyba sie wybieram na staz w lecznicy(psy,koty,male ssaki,zw.egzot.),ale to jeszcze nie na 100%.

OdpowiedzCytat
Włochata21
bywalec
23/03/2008 10:00 pm  

widze ze jestes wielofunkcyjna osoba;) ja Ci poradze, zebys pilnowala tych jezykow, ktorych sie uczysz, jesli dojdzie 3 to musisz koniecznie miec kontakt ze wszystkimi, bo po prostu wyleca...ja umialam dobrze niemiecki, teraz studiuje rosyjski i dodatkowo kontynuuje angielski a po niemiecku ani be, ani me;) wystarczyl rok przerwy. Nawet nasi wykladowcy mowia, ze jesli oni przez jakich czas nie maja kontaktu ze slownictwem z danej dziedzieny-zapominaja. No chyba ze jestes geniuszem-to wszystko wyjasnia 😉

Nie trawie obludy, dwulicowosci i falszu!

OdpowiedzCytat
Stanisław
weteran forum
23/03/2008 11:03 pm  

Ja jestem z wykształcenia technikiem-ogrodnikiem lecz nie pracuję w swoim zawodzie.
Przepracowałem około dwóch lat biegając ze szpadelkiem i wykopując albo sadząc drzewka lub prowadząc inne prace pielęgnacyjne roślin co mnie w końcu skutecznie zniecheciło do tego zawodu.
Obecnie zajmuje się rejestracją i nagłaśnianiem posiedzeń Rady Gminy w swojej miejscowości co też nie jest szczytem moich marzeń. Od czasu do czasu gram w zespole na weselach co mnie zaczyna już męczyć. Szczególnie głośna, agresywna muzyka i w ogóle atmosfera przyjęcia weselnego szczególnie nad ranem ( podpici,natarczywi goście żądający różnych piosenek z księżyca i dalszej zabawy mimo zmęczenia zespołu).
Chętnie pograłbym w ludowym zespole piosenki z dawnych lat, które lubię i przy których odpoczywam. 🙂

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Lily
 Lily
Famed Member
24/03/2008 12:57 am  

Ojej, to ja bym wolała sadzić krzaczki niż nagłaśniać radę gminy 😀

Niemieckiego też się uczyłam i nawet dobrze mi szło, po szkole - wszyściuteńko zapomniałam!

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Stanisław
weteran forum
24/03/2008 2:29 am  

Lily, jakbyś sobie tak pobiegała ze szpadelkiem przez osiem godzin pracy , to nie wiem czy nie odechciało by Ci się takiej pracy. Co prawda nie miałem takiej pracy codziennie ale jak przyjechał klient z zamówieniem np.100 drzewek to trzeba mu było je wykopać w szkółce, zapakować i załadować na samochód. Sam tego nie robiłem tylko z całą ekipą liczącą pięć osób ale mimo to po takiej pracy wracałem padnięty do hotelu robotniczego, bo wtedy pracowałem daleko poza miejscem zamieszkania. 🙁

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
ogorek+
bywalec
24/03/2008 3:41 am  

Zy wyuczonego zawodu jestem technikiem obrobki skrawaniem(tokarstwo,frezarstwo itd)
wedrujac po swiecie nauczylem sie tez innych zawodow:mechanik, hydraulik,pracownik budowlany,ogrodnik,pracownik lesny i obecnie pracuje jako operator maszyn w fabryce produkujacej czesci do aut.Niestety to nie jest praca,ktora sie lubi,ale z czegos trzeba zyc i jedynie zarabianie srodkow do zycia daje satysfakcje 😉
Niestety praca pochlania duzo cennego czasu,ale moze w przyszlosci uwolnie sie od tej pracy i bede mial wiecej czasu na Yoge i rozwoj duchowy.

[edytowane 24/3/2008 przez ogorek+]

OdpowiedzCytat
Stanisław
weteran forum
24/03/2008 3:06 pm  

Ogórek+ bardzo Ci tego życzę żebyś uwolnił się od pracy, która zabiera Ci cenny czas i nie daje Ci satysfakcji.
Ja w swoim życiu walczyłem (i nadal walczę) , żeby zamienić słowo MUSZĘ na słowo CHCĘ. 🙂

OdpowiedzCytat
azizan
bywalec
14/04/2008 10:28 pm  

Witam 🙂

skończyłam liceum informatyczne 😉

studentka archeologii :thumbsup: , (studiowałam też stosunki międzynarodowe-wschodoznastwo- ale to porzuciłam na razie) 😛

na studia zarabiam w firmie ubezpieczeniowej.. 😮

Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.

OdpowiedzCytat
Strona 7 / 9 Wstecz Następny

Praca