Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

zawody wegetarian  

Strona 8 / 9 Wstecz Następny
  RSS

verufer
bywalec
14/04/2008 10:51 pm  

Ja wciaz 🙂 studiuje matematyke... No coz, niedobrze jest laczyc studia z poszukiwaniem wlasnego ja 🙁
P.S. Stanislaw: Ja kiedys tanczylem w zespole ludowym 🙂 Oberki, tance goralskie i takie tam 🙂 Ciekawy jestem jaki rodzaj muzyki ludowej Tobie najbardziej odpowiada... Pozdrawiam 🙂

Chi vuol veder il ciel, poi morir'

OdpowiedzCytat
anowi
forumowicz
15/04/2008 1:45 am  

a ja mgr inż arch. (jeszcze bez uprawnień - wielki egzamin w czerwcu 🙁 )

OdpowiedzCytat
azizan
bywalec
15/04/2008 1:54 am  

P.S. Stanislaw: Ja kiedys tanczylem w zespole ludowym 🙂 Oberki, tance goralskie i takie tam 🙂 Ciekawy jestem jaki rodzaj muzyki ludowej Tobie najbardziej odpowiada... Pozdrawiam 🙂

ja też tańczyłam trochę,,ciekawa jestem czy jeszcze coś pamiętam 😀

Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.

OdpowiedzCytat
Stanisław
weteran forum
15/04/2008 2:30 am  

Fajnie Verufer i Azizan. Dajcie mi swoje adresy e-mailowe na GG to Wam wyślę oberka albo polkę to sobie potańczycie. Tylko musicie mieć w kopie odtwarzacz Windows Media Player bo w takim formacie zapisuje mi rejestrator. 😀

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
verufer
bywalec
15/04/2008 4:12 am  

Ja też tańczyłam trochę,,ciekawa jestem czy jeszcze coś pamiętam 😀

A wybierasz sie do Wawy? Moze udaloby sie nam cos zatanczyc? 😉
P.S. Ja nie mam gadu-gadu 🙁 mojego maila wyslalem Ci na skrzynke na tej stronce... Pozdrawiam 🙂

[edytowane 14/4/2008 przez verufer]

OdpowiedzCytat
Milunia
bywalec
15/04/2008 4:14 am  

To ja dołączę do Azizan i Verufera razem z moimi dziećmi 🙂 I będziemy wywijać chołupce 😀 A Stanisław będzie nam przygrywał do tańca 😀

Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.

OdpowiedzCytat
Stanisław
weteran forum
15/04/2008 4:41 am  

Dzięki Verufer. Odebrałem Twój adres e-mail. Jutro nagram i Ci piosenkę i wyślę.

ps. Nie zamierzam ciężkiego akordeonu zabierać do Warszawy. Jeszcze do tego autobusem. Może ktoś przyjedzie z gitarką to wspólnie pośpiewamy. 🙂

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
verufer
bywalec
15/04/2008 6:24 am  

Dzięki Verufer. Odebrałem Twój adres e-mail. Jutro nagram i Ci piosenkę i wyślę.

To raczej mnie wypada dziekowac 🙂 Zatem dziekuje...

ps. Nie zamierzam ciężkiego akordeonu zabierać do Warszawy. Jeszcze do tego autobusem. Może ktoś przyjedzie z gitarką to wspólnie pośpiewamy. 🙂

Ja moge wziac gitare, ale moze ktos jest jeszcze chetny? Bo moja gitara jest troche twarda sztuka 😉

OdpowiedzCytat
azizan
bywalec
15/04/2008 12:21 pm  

A wybierasz sie do Wawy? Moze udałoby sie nam coś zatańczyć? 😉

Na 99,99% jadę więc możemy popróbować 😀 (p.s. ale ja dawno temu tańczyłam i naprawdę boje się że nic nie pamiętam 😛 )

Dajcie mi swoje adresy e-mailowe na GG to Wam wyślę oberka albo polkę to sobie potańczycie.

Wysłałam na gg 😀 i dziękuje 🙂

To ja dołączę do Azizan i Verufera razem z moimi dziećmi I będziemy wywijać chołupce A Stanisław będzie nam przygrywał do tańca

Będę zaszczycona :hiya:

Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.

OdpowiedzCytat
verufer
bywalec
15/04/2008 4:52 pm  

Dzieki, Stanislaw, doszlo 🙂

Tylko musicie mieć w kopie odtwarzacz Windows Media Player bo w takim formacie zapisuje mi rejestrator. 😀

Nie mam w kompie WMPlayera, a mimo to mi odtworzylo 🙂 Linux Rulez! 🙂

Mój chłopak ma elektryka, ale pewnie mu się nie będzie chciało wieźć

Podejrzewam, ze elektryka to moze by mu sie i chcialo, ale pieca to juz raczej nie 😉 a zreszta gdzie by go podlaczyl? 🙂 Pozdrawiam

[edytowane 15/4/2008 przez verufer]

OdpowiedzCytat
verufer
bywalec
15/04/2008 5:56 pm  

Do całej naszej grupy, zasilania wystarczyłoby na kilkanaście godzin 🙂

Przeciez aby uzyskac odpowiedni prad wszyscy by musieli zostac jakos ze soba polaczeni w jeden obwod 🙂 Nie chce nawet myslec, co bysmy musieli wtedy robic, aby go uzyskac 😛

[edytowane 15/4/2008 przez verufer]

OdpowiedzCytat
verufer
bywalec
15/04/2008 6:46 pm  

Wege-orgia w centrum Warszawy :D:D:D bylibyśmy wieczorem we wszystkich dziennikach 😀
Ale jaka promocja 😀

No i ilu bysmy zdobyli sympatykow:)

OdpowiedzCytat
azizan
bywalec
15/04/2008 7:15 pm  

Stanisławie , doszło 😀 dziękuję, dziękuje 🙂

co do spotkania ogólnoforumowego i jego promocji w formie orgii to hmm..W końcu PETA ma np. dość niekonwencjonalne metody, które niektórzy krytykują niektórzy chwalą ale zawsze zwracają one uwagę...

OdpowiedzCytat
Milunia
bywalec
15/04/2008 7:35 pm  

Wege-orgia w centrum Warszawy :D:D:D bylibyśmy wieczorem we wszystkich dziennikach 😀
Ale jaka promocja 😀

Jestem pod wrażeniem :rotfl: Ależ macie pomysły 🙂

Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.

OdpowiedzCytat
Stanisław
weteran forum
15/04/2008 8:15 pm  

A ilu by się chciało przyłączyć :rotfl:

OdpowiedzCytat
Strona 8 / 9 Wstecz Następny

Praca