Ja wciaz 🙂 studiuje matematyke... No coz, niedobrze jest laczyc studia z poszukiwaniem wlasnego ja 🙁
P.S. Stanislaw: Ja kiedys tanczylem w zespole ludowym 🙂 Oberki, tance goralskie i takie tam 🙂 Ciekawy jestem jaki rodzaj muzyki ludowej Tobie najbardziej odpowiada... Pozdrawiam 🙂
Chi vuol veder il ciel, poi morir'
P.S. Stanislaw: Ja kiedys tanczylem w zespole ludowym 🙂 Oberki, tance goralskie i takie tam 🙂 Ciekawy jestem jaki rodzaj muzyki ludowej Tobie najbardziej odpowiada... Pozdrawiam 🙂
ja też tańczyłam trochę,,ciekawa jestem czy jeszcze coś pamiętam 😀
Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.
Fajnie Verufer i Azizan. Dajcie mi swoje adresy e-mailowe na GG to Wam wyślę oberka albo polkę to sobie potańczycie. Tylko musicie mieć w kopie odtwarzacz Windows Media Player bo w takim formacie zapisuje mi rejestrator. 😀
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
Ja też tańczyłam trochę,,ciekawa jestem czy jeszcze coś pamiętam 😀
A wybierasz sie do Wawy? Moze udaloby sie nam cos zatanczyc? 😉
P.S. Ja nie mam gadu-gadu 🙁 mojego maila wyslalem Ci na skrzynke na tej stronce... Pozdrawiam 🙂
[edytowane 14/4/2008 przez verufer]
Dzięki Verufer. Odebrałem Twój adres e-mail. Jutro nagram i Ci piosenkę i wyślę.
ps. Nie zamierzam ciężkiego akordeonu zabierać do Warszawy. Jeszcze do tego autobusem. Może ktoś przyjedzie z gitarką to wspólnie pośpiewamy. 🙂
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
Dzięki Verufer. Odebrałem Twój adres e-mail. Jutro nagram i Ci piosenkę i wyślę.
To raczej mnie wypada dziekowac 🙂 Zatem dziekuje...
ps. Nie zamierzam ciężkiego akordeonu zabierać do Warszawy. Jeszcze do tego autobusem. Może ktoś przyjedzie z gitarką to wspólnie pośpiewamy. 🙂
Ja moge wziac gitare, ale moze ktos jest jeszcze chetny? Bo moja gitara jest troche twarda sztuka 😉
A wybierasz sie do Wawy? Moze udałoby sie nam coś zatańczyć? 😉
Na 99,99% jadę więc możemy popróbować 😀 (p.s. ale ja dawno temu tańczyłam i naprawdę boje się że nic nie pamiętam 😛 )
Dajcie mi swoje adresy e-mailowe na GG to Wam wyślę oberka albo polkę to sobie potańczycie.
Wysłałam na gg 😀 i dziękuje 🙂
To ja dołączę do Azizan i Verufera razem z moimi dziećmi I będziemy wywijać chołupce A Stanisław będzie nam przygrywał do tańca
Będę zaszczycona :hiya:
Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.
Dzieki, Stanislaw, doszlo 🙂
Tylko musicie mieć w kopie odtwarzacz Windows Media Player bo w takim formacie zapisuje mi rejestrator. 😀
Nie mam w kompie WMPlayera, a mimo to mi odtworzylo 🙂 Linux Rulez! 🙂
Mój chłopak ma elektryka, ale pewnie mu się nie będzie chciało wieźć
Podejrzewam, ze elektryka to moze by mu sie i chcialo, ale pieca to juz raczej nie 😉 a zreszta gdzie by go podlaczyl? 🙂 Pozdrawiam
[edytowane 15/4/2008 przez verufer]
Do całej naszej grupy, zasilania wystarczyłoby na kilkanaście godzin 🙂
Przeciez aby uzyskac odpowiedni prad wszyscy by musieli zostac jakos ze soba polaczeni w jeden obwod 🙂 Nie chce nawet myslec, co bysmy musieli wtedy robic, aby go uzyskac 😛
[edytowane 15/4/2008 przez verufer]
Stanisławie , doszło 😀 dziękuję, dziękuje 🙂
co do spotkania ogólnoforumowego i jego promocji w formie orgii to hmm..W końcu PETA ma np. dość niekonwencjonalne metody, które niektórzy krytykują niektórzy chwalą ale zawsze zwracają one uwagę...
Wege-orgia w centrum Warszawy :D:D:D bylibyśmy wieczorem we wszystkich dziennikach 😀
Ale jaka promocja 😀
No i ilu bysmy zdobyli sympatykow:)
Jestem pod wrażeniem :rotfl: Ależ macie pomysły 🙂
Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja