Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Studniówka  

Strona 3 / 3 Wstecz
  RSS

JAGA
 JAGA
forumowy expert
20/01/2007 11:07 pm  

A na mojej studniówce owszem, były dania wegetariańskie... Dostałam rybę zamiast schabowego... bez komentarza... 😡

To tak jak ja na weselu u kuzynki, jej tata, a mój wujek specjalnie zamawiał dania wegetariańskie(jeszcze dzwonił rano do firmy, że są 2 osoby wege)...i co nam podali- oczywiście cały półmisek ryb 😮

OdpowiedzCytat
wrobel
bywalec
23/01/2007 6:36 pm  

Uczta była i to jaka, ale nietety tylko dla miesożerców... 😡 Wątpie że za rok to sie zmieni. I tak lepiej niż w tamtym roku bo całkiem dobra sałatke dali;d A zabawa jak to na studniówce do rana pełną parą:]

OdpowiedzCytat
EvilOne
stały bywalec
28/01/2007 4:45 pm  

było tak zajebiście za przeproszeniem ze sama nie wiem już co napisać:D

i wielka, pozytywna niespodzianka. Powiedziałam z Madźką że nie jemy mięsa i nam przynieśli soję w takim sosie paprykowo-cebulowym + ziemniaczki + dwa rodzaje surówek. A potem kluski śląskie zamiast z gulaszem też z sojową potrawką. Tylko 3 dania nad ranem nam pożałowali ale trudno i tak ostatnią godzinkę na parkiecie spędziłam (jak na dobrą sprawę wszystkie inne;) )

a sałatka jarzynowa fuj niedobra:P majonezu posępili dziady i sucha była;)

teraz musze zrobić sobie placki ziemniaczane na kaca i będzie git (jak wiadomo, ta boska potrawa jedzona przez bogów na Olimpie pomaga na każdą dolegliwość)

a zdjęcia wrzuce później:P

hide and seek

OdpowiedzCytat
Strona 3 / 3 Wstecz

Praca