No cóż, jeśli to kogoś usatysfakcjonuje to mogę przestać nazywać się wegetarianką. I przestać bywać na tym forum,
Lily no co ty! forum bez Ciebie?? NIeeeeeeeeeeee!
a się Daffnio nie zgadzam z nazewnictwem, które zaproponowałaś w celu wyszczególnienia rodzajów wegetarianizmu
Stanisławie drogi, proszę, zaproponuj swój podział. czymże jest ten niepełny wegetarianizm?
a w ldoach jest ta lecytyna? co to w ogole ejst ta lecytyn/A?
jedno słowo: w-y-s-z-u-k-i-w-a-r-k-a jest kilka jeśli nie kilkanaście tematów o lecytynie.
Najlepsze Rzeczy W Życiu Są Za Darmo 🙂
Stanisławie drogi, proszę, zaproponuj swój podział. czymże jest ten niepełny wegetarianizm?
Droga Daffnio , wedlug mnie niepełny wegetarianizm to taki, gdzie wegetarianie świadomie spożywają produkty pochodzenia zwierzęcego np: jaja, sery, miód. 😎
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
Droga Daffnio , wedlug mnie niepełny wegetarianizm to taki, gdzie wegetarianie świadomie spożywają produkty pochodzenia zwierzęcego np: jaja, sery, miód. 😎
A nie można po prostu powiedziec, ze sie jest lakto-owo-wegetarianinem? 😉
Mysli biegną zbyt szybko, zeby je zatrzymywac..;]
Osoba ktora spozywa jedzneie nie wymagajace zbaijanai zwierzęcia jest wegetarianinem/ką a osoba ktora nie je ncizego so pochdozi ze zwierzat jest weganką, wiec to co ty mowisz to weganizm a nie jakis rodzaj wegetarianizmu
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja