Widział ktoś nową reklame ''Harnasia'' ?
Owieczka wpada do potoku ,Harnaś wskakuje za nia i ją ratuje.W następnej scenie przychodzi ''dziewczyna'' Harnasia i pyta sie co z owieczka.Wtedy on zakłada na nią futro własnie z tej owcy a nad ogniskiem piecze się już obdarate ze skóry jej ciało.
😮
[edytowane 19/4/2007 od elis99]
I'm so sick of fights I hate them .. Come on let me hold you touch you feel you
Mnie dobija jeszcze edna reklama...
McDonalds - dziewczyna udaje kurę, a jej towarzysze zabawy próbują odgadnąć co/kogo naśladuje. Udaje żywą kurę, a później pokazana jest kanapka z kotletem i zachęcanie do jej zjedzenia.
Niby nic takiego, a mnie jednak rusza. Zawsze gdy widzę tę durną reklamę, od razu przerzucam na inny kanał.
Anchesenamon
Albo ta reklama z gosciem co przychodzi bodajze przez 15 alt do maca.. jaki on chudydobrze odzywiony i w ogole..., zygac mi sie chce jaki oni kit wciskaja... a co do harnasia to tak dobre piwo, a reklame tak schrzanili.. ona niby miala bawic, ale cos nie wyszlo:/
Gdyby ściany rzeźni były ze szkła, nikt nie jadłby mięsa...
Też ostatnio widuję często martwe ptaki na ulicach, trawnikach... nie wiem co się dzieje.
Co do reklamy-Elis mnie uprzedziła, miałam założyć temat o nie-wege telewizji i o tym jak niektóre, niby śmieszne, wesołe sprawy rażą nas, wegetarian. A reklama jest po prostu obrzydliwa! Jeszcze harnaś odpowiada na pytanie gdzie owieczka "suszy się" czy jakoś tak a ona nad ogniskiem już przypiekana:/
hide and seek
trzeba umiec znalesc sobie odpowiedni program w tv i tyle.mozna zachwalac internet w nieskonczonosc.ale....niektorzy spedzaja zbyt wiele czasu przed ekranem monitora,w internecie jest o wiele wiecej glupot niz w tv,odleglosc oczu od monitora jest mniejsza niz od ekranu tv,internet nie koryguje bledow
😛 itd....
mnie reklame harnasia pokazala mama "Ta reklama jest straszna, ratuje owieczke by ja zabic" a mnie szczena opadla:/ dno ... a co do mc donald'sa to mieszkam praktycznie obok i codzien irytuje mnie wielki napis [b] kurczak za mna chodzi[/b] a obok obrazek kanapki z tymi ich swinstwami fuj :casstet:
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja