Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Harnaś  

Strona 1 / 5 Następny
  RSS

elis99
bywalec
19/04/2007 9:58 am  

Widział ktoś nową reklame ''Harnasia'' ?
Owieczka wpada do potoku ,Harnaś wskakuje za nia i ją ratuje.W następnej scenie przychodzi ''dziewczyna'' Harnasia i pyta sie co z owieczka.Wtedy on zakłada na nią futro własnie z tej owcy a nad ogniskiem piecze się już obdarate ze skóry jej ciało.
😮

[edytowane 19/4/2007 od elis99]

I'm so sick of fights I hate them .. Come on let me hold you touch you feel you

OdpowiedzCytat
kamma
stały bywalec
19/04/2007 11:05 am  

Straszna jest ta reklama. Jak widać, wszystko jest dla ludzi.

podskoczyć i nie trafić w ziemię

OdpowiedzCytat
moniulekm
bywalec
19/04/2007 11:32 am  

widziałam tą reklamę. beznadziejna. żenujący ktoś miał pomysł. 😡

a tak na marginesie, od razu jak ją zobaczyłam to pomyślałam: ciekawe czy jutro już będzie taki temat 😉

OdpowiedzCytat
Anchesenamon
rozmówca
19/04/2007 1:46 pm  

Mnie dobija jeszcze edna reklama...
McDonalds - dziewczyna udaje kurę, a jej towarzysze zabawy próbują odgadnąć co/kogo naśladuje. Udaje żywą kurę, a później pokazana jest kanapka z kotletem i zachęcanie do jej zjedzenia.
Niby nic takiego, a mnie jednak rusza. Zawsze gdy widzę tę durną reklamę, od razu przerzucam na inny kanał.

Anchesenamon

OdpowiedzCytat
JAGA
 JAGA
forumowy expert
19/04/2007 2:35 pm  

o fu..jak można!!! aż czuję ulgę, że nie posiadam telewizora

OdpowiedzCytat
melanrz
bywalec
19/04/2007 6:14 pm  

Albo ta reklama z gosciem co przychodzi bodajze przez 15 alt do maca.. jaki on chudydobrze odzywiony i w ogole..., zygac mi sie chce jaki oni kit wciskaja... a co do harnasia to tak dobre piwo, a reklame tak schrzanili.. ona niby miala bawic, ale cos nie wyszlo:/

Gdyby ściany rzeźni były ze szkła, nikt nie jadłby mięsa...

OdpowiedzCytat
wykreconaZwyboru
bywalec
19/04/2007 6:25 pm  

reklamy nie widziałąm bo bardzo ograniczam tv-ażsię cieszę:/
a tego piwa i tak nie lubię:D hehe

Szpitale, wiezienia i burdele - oto prawdziwe uniwersytety zycia. Mam dyplomy wielu takich uczelni. Mówcie mi

OdpowiedzCytat
waszakicia
stały bywalec
19/04/2007 8:39 pm  

Mnie dobija zarówno reklama McDonaldsa jak i Harnasia.
A dzisiaj szłam ulicą a tu leży na ziemi martwy ptak...:( duży, piekny 🙁

OdpowiedzCytat
EvilOne
stały bywalec
19/04/2007 9:37 pm  

Też ostatnio widuję często martwe ptaki na ulicach, trawnikach... nie wiem co się dzieje.

Co do reklamy-Elis mnie uprzedziła, miałam założyć temat o nie-wege telewizji i o tym jak niektóre, niby śmieszne, wesołe sprawy rażą nas, wegetarian. A reklama jest po prostu obrzydliwa! Jeszcze harnaś odpowiada na pytanie gdzie owieczka "suszy się" czy jakoś tak a ona nad ogniskiem już przypiekana:/

hide and seek

OdpowiedzCytat
Asia
 Asia
bywalec
20/04/2007 1:02 am  

Czego to ludzie nie wymyślą...ehh...tej reklamy Harnasia nie widziałam,to nawet dobrze,ale kompletnie wpienia mnie ta o McDonald's !!! Czy już nawet w tak krótkich reklamach musi być zawarte cierpienie zwierzaków....

OdpowiedzCytat
szyszka88
bywalec
20/04/2007 1:11 am  

heh... widze, że dobrze robie nie ogadając telewizji... przerzucialm sie calkowicie na kompa. Cale szcescie tutaj nie ma tego typu reklam 😉

OdpowiedzCytat
AgraFeczka89
bywalec
20/04/2007 3:58 am  

ja tez nie jestem zwolennikiem Tv :))

Agrafencja 😀

OdpowiedzCytat
AgraFeczka89
bywalec
20/04/2007 3:59 am  

a raczej zwolenniczką:D

Agrafencja 😀

OdpowiedzCytat
visel
bywalec
20/04/2007 5:37 am  

trzeba umiec znalesc sobie odpowiedni program w tv i tyle.mozna zachwalac internet w nieskonczonosc.ale....niektorzy spedzaja zbyt wiele czasu przed ekranem monitora,w internecie jest o wiele wiecej glupot niz w tv,odleglosc oczu od monitora jest mniejsza niz od ekranu tv,internet nie koryguje bledow
😛 itd....

OdpowiedzCytat
aniusia
bywalec
20/04/2007 1:45 pm  

mnie reklame harnasia pokazala mama "Ta reklama jest straszna, ratuje owieczke by ja zabic" a mnie szczena opadla:/ dno ... a co do mc donald'sa to mieszkam praktycznie obok i codzien irytuje mnie wielki napis [b] kurczak za mna chodzi[/b] a obok obrazek kanapki z tymi ich swinstwami fuj :casstet:

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 5 Następny

Praca