wrrr.... dobrze ze tv mało oglądam:/ ale nawet jak jeżdzę autobusem wkurzają mnie sklepy z wędliną np. o nazwie "wesoły prosiaczek" czy jakieś takie osiedlówki:| nie wspominajac juz o mc donaldsie(również mam pod nosem;/) czy nie ma lepszych spsobów na reklamę niz śmać się z czyjegoś cierpienia??
Szpitale, wiezienia i burdele - oto prawdziwe uniwersytety zycia. Mam dyplomy wielu takich uczelni. Mówcie mi
Taaa widziałam tą reklame. Strasznie działa mi na nerwy 😡 . Ale niestety nie wszystkim
Np, wstyd sie przyznać ale mój durny ojciec sie z niej śmieje 🙁 🙁
Jest jeszcze jedna reklama która mnie denerwuje. Rzadko ją na szczęście widze- taka reklama rexonyktórej tło stanowi arena dla walki byków.
Witajcie, reklama Harnasia jest okropna!! nie moge patrzec na te sliczen oczęta owieczki wdziecznej za ratunek a potem na jej zwłoki nabite na rozno:( Napisałam na stronie Harnasia co o tym mysle, moze tez napiszcie , zawsze jest nadzieja ze to przemysla i wyciagnał wnioski na przyszłosc.. http://www.piwoharnas.pl/ Pozdrawiam
Reklama Harnasia czy każda inna, gdzie na śmierc zwierząt robi się pieniądze poprzez "zarty" jest dla mnie ohydna. Jednak brzydzę się każdego alkoholu mimo, że byćmoże niektótzy ludzie potrafią z niego kozystać ja dostaję szału jak ktoś jest pod wpływem nawet najmniejszej ilości i zachowuje się inaczej niz zazwyczaj. Więc ta reklama nie podoba mi sie podwójnie.
koskaan
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja