Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Harnaś  

Strona 2 / 5 Wstecz Następny
  RSS

visel
bywalec

OdpowiedzCytat
wykreconaZwyboru
bywalec
20/04/2007 4:36 pm  

wrrr.... dobrze ze tv mało oglądam:/ ale nawet jak jeżdzę autobusem wkurzają mnie sklepy z wędliną np. o nazwie "wesoły prosiaczek" czy jakieś takie osiedlówki:| nie wspominajac juz o mc donaldsie(również mam pod nosem;/) czy nie ma lepszych spsobów na reklamę niz śmać się z czyjegoś cierpienia??

Szpitale, wiezienia i burdele - oto prawdziwe uniwersytety zycia. Mam dyplomy wielu takich uczelni. Mówcie mi

OdpowiedzCytat
ptakbezglowy
bywalec
21/04/2007 1:38 am  

echh. a mnie strasznie irytował 'Kogutek' Winiarego.

'Teraz, Ja, kogutek pomogę Ci w gotowaniu ... z kostek rosołych z najlepszego drobiu - Bo na drobiu -- to ja się znam!". wesoła puenta.
;|

OdpowiedzCytat
Surri
bywalec
22/04/2007 6:10 pm  

Taaa widziałam tą reklame. Strasznie działa mi na nerwy 😡 . Ale niestety nie wszystkim
Np, wstyd sie przyznać ale mój durny ojciec sie z niej śmieje 🙁 🙁
Jest jeszcze jedna reklama która mnie denerwuje. Rzadko ją na szczęście widze- taka reklama rexonyktórej tło stanowi arena dla walki byków.

OdpowiedzCytat
Reiha
stały bywalec
23/04/2007 6:27 pm  

Nie lubię tej reklamy harnasia. Lepiej byłoby gdyby pod koniec wszyscy siedzieli przy ognisku pijąc piwo a owieczka by przy nim schła opatulona kocykiem.

Don't let me detain you.

OdpowiedzCytat
EvilOne
stały bywalec
23/04/2007 8:01 pm  

Najlepiej by było, jakby na koniec owieczka zabiła Harnasia i powiedziała do kamery "I kto jest większy zbój?" a na koniec dodała: "Teraz ja robie piwo!".

Najgorsze jest to, że inne reklamy Harnasia mi sie podobały.

hide and seek

OdpowiedzCytat
lucylu
bywalec
24/04/2007 3:05 am  

na szczęscie nie mam czegos takiego jak TV, 🙂

podarujUśmiechSwójTymKtórychNapotkaszNaSwejDrodze

OdpowiedzCytat
czarocha
forumowicz
01/05/2007 1:12 am  

Witajcie, reklama Harnasia jest okropna!! nie moge patrzec na te sliczen oczęta owieczki wdziecznej za ratunek a potem na jej zwłoki nabite na rozno:( Napisałam na stronie Harnasia co o tym mysle, moze tez napiszcie , zawsze jest nadzieja ze to przemysla i wyciagnał wnioski na przyszłosc.. http://www.piwoharnas.pl/ Pozdrawiam

OdpowiedzCytat
fabryka_slow
bywalec
01/05/2007 2:39 am  

Reklama Harnasia czy każda inna, gdzie na śmierc zwierząt robi się pieniądze poprzez "zarty" jest dla mnie ohydna. Jednak brzydzę się każdego alkoholu mimo, że byćmoże niektótzy ludzie potrafią z niego kozystać ja dostaję szału jak ktoś jest pod wpływem nawet najmniejszej ilości i zachowuje się inaczej niz zazwyczaj. Więc ta reklama nie podoba mi sie podwójnie.

koskaan

OdpowiedzCytat
krówka
bywalec
01/05/2007 1:36 pm  

Mi też się ta reklama bardzo nie spodobała, a alkoholem, podobnie jak osoba wyżej, również się brzydzę.
Na szczęście rzadko oglądam telewizję, bo po prostu mnie denerwuje..a wiadomości to juz w ogóle staram się nie włączać:)

OdpowiedzCytat
Reiha
stały bywalec
01/05/2007 6:37 pm  

napisałam im maila, choć wątpię szczerze, czy to coś da. Zrobili sobie nawet na stronie grę :uratuj owieczkę on line" - obrzydliwie żałosne.

Don't let me detain you.

OdpowiedzCytat
krówka
bywalec
01/05/2007 7:17 pm  

Też myślałam o wysłaniu mejla.
Co Wy na to, żebyśmy wszyscy powysyłali? Może się chociaż zastanowią?
Bo zabawne to nie jest ani trochę.

OdpowiedzCytat
Surri
bywalec
05/05/2007 1:09 am  

Właśnie wysłałam.
Dowcipnisie ze spalonego teatru 😡

OdpowiedzCytat
krówka
bywalec
05/05/2007 1:11 am  

Też wysłałam..
Na odpowiedź nie liczę, ale na to, że się następnym razem zastanowią zanim zakpią z tego jak zwierzęta są traktowane przez ludzi, owszem.

OdpowiedzCytat
vegetena
stały bywalec
05/05/2007 1:26 am  

Niby taki bzdet, a jednak... Ta reklama jest okropna, ta mcdonaldsa też, i ze zwierzęta reklamującymi mięso, ech. a żadnej reklamy propagującej brak przemocy wobec zwierząt nie widziałam. Chyba że w gazetach - Greenpeace o wielorybach i coś o pandach.

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 5 Wstecz Następny

Praca