Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Marilyn Manson kupuje wypchane zwierzeta!!!!  

RSS

Filip
bywalec
28/11/2007 1:03 am  

Stephen Bierin, były klawiszowiec Marilyna Mansona twierdzi, że tamten jest mu winien dużo pieniędzy. Wspólna kasa przeznaczona do podziału została przez Mansona wydana na afrykańskie maski pośmiertne, szkielety dzieci i wypchane zwierzęta. Większość z tych przedmiotów trafiła w ręce Mansona poprzez nieczyste i ohydne transakcje, jak twierdzi Stephen. Posiadanie większości tych przedmiotów jest w Stanach nielegalne – dodaje Bierin. Zapowiada, że będzie się o swoją zdefraudowaną część honorarium upominał w sądzie. Nie chcielibyśmy zajrzeć do domu Mansona.

link http://www.kaprysy.pl/2497/ohydne-transakcje/

OdpowiedzCytat
sXe
 sXe
forumowicz
28/11/2007 2:51 am  

Nie jestem do końca pewien, czy plotkarski serwis jest godnym zaufania źródłem informacji. Szkielety dzieci? O Mansonie słyszeliśmy już mnóstwo głupich plotek (np. "wyciął sobie kilka żeber, by móc sam ze sobą uprawiać miłość oralną, a owe żebra lubi używać jako pałeczek perkusyjnych", czy informacja, że odgryzł na koncercie głowę kurczakowi niczym Ozzy Osbourne nietoperzowi - w przypadku Ozziego to fakt, sam się do tego przyznał i przepraszał za to), chyba nie ma powodu by uwierzyć w kolejną z nich.

Aczkolwiek tu jest wyzwane dla gorliwych Animalsów - zweryfikować tą informację. Może to ja się mylę.

sXe

OdpowiedzCytat
Patrice
bywalec
28/11/2007 7:15 pm  

gorliwi Animalsi? - hmmm ciekawy termin. Jak dla mnie bardzo pozytywne 😉 , podoba mi sie bardziej niz np. gorliwi katolicy. 🙂

OdpowiedzCytat
zapapalka
rozmówca
28/11/2007 7:25 pm  

ja obstawiam,że jest to kolejna plotka ;/

Nie wiem jaka broń zostanie urzyta podczas trzeciej wojny światowej,ale czwarta będzie na maczugi. . .

OdpowiedzCytat
Kapibara
bywalec
28/11/2007 8:26 pm  

Zawrze fascynowały mnie wypchane, zasuszone zwierzęta, tym bardziej ptaki.Nigdy bym nie ,,zamówiła" sobie takiego trupka, ale jeśli dostałabym to postawiłabym u siebie na biurku. Uważam jednak że to okrutne, ale ...piękne w swoim efekcie.
Natomiast u Mansona jest to chyba rodzaj jakiejś obsesji, fascynacji śmiercią, ale na prawde nie wierzyłabym każdemu słowu człwoieka który upomina sie o pieniadze.

OdpowiedzCytat
sXe
 sXe
forumowicz
28/11/2007 9:36 pm  

Mnie fascynują sekcje zwłok, jednak nigdy nie zabiłbym nikogo, żeby sekcji doświadczyć 😉
Nie wydaje mi się, że klawiszowiec jest mało wiarygodny dla tego, że chce odzyskać, ale dlatego... że to przyjaciel Mansona 🙂 Manson jest gwiazdą wie jak robi się karierę - trzeba skandali 🙂 Ale najlepiej działają skandale nie pewne, plotkarskie, nie potwierdzone, takie którymi można zabłyszczeć "przy herbacie". "A słyszałem, że Marlin Manson trzyma w domu kości dzieci. Powaga! Mówił to x, który przeczytał to w internecie" 🙂 Manson od dawna tak działa, wie koleś jak robić show. Kto słyszał o Gorgorocie, który na koncertach wbija głowy baranów na pal (prawdziwe info)? Nikt - robi to, wszyscy widzą, jest chwilowy szum i cisza. Wielkimi gwiazdami na miarę Mansona oni nie będą. O wiele lepiej sprzedaj się informacja, która nie jest sprawdzona, ale o niej się mówi. Takie info ma prawie, że status tajemnej wiedzy tylko dla wybranych 😉 Chociaż mówią o niej wszyscy, którzy np. o Mansonie słyszeli.

Zresztą Manson nie był pierwszy, który takie triki odwalał. Podobnie Alice Cooper, Ozzy Osbourne po części (po części zaś naprawdę odwalał chore numery, dlatego dla mnie to *&$%), Led Zeppelin etc.

Zresztą nawet nie jest pewne, że on to powiedział - źródło tego info jest nie pewne (plotkarski serwis, na potrzeby takiego b. często wymyśla się informacje).

Z drugiej strony mówię - nie potrafię udowodnić, że to nie prawda. Stąd apel do gorliwych Animalsów 🙂

sXe

OdpowiedzCytat

Praca