hej, witaj Asik
wybacz, ze sie dawno nie odzywalismy ale bylismy ostatnio strasznie chorzy... tzn. ja- yola najbardziej i wlasciwie do konca jeszcze mi nie przeszlo, walcze od chyba juz dwoch tygodni z upierdliwym bolem glowy, jak tylko sie w miare z tego wygrzebie zaczne robic ten caly plan...
pozdrawiam Cie serdecznie 🙂
Jedynym przykazaniem jest milosc. Jesli jej nie ma- na nic zda sie dziesiecioro przykazan OSHO http://www.wegestudio.pl/NOTESY-k30-0-3-default.html <param name=
Witam
Yola-dziękuję za pamięć,wysłałam liścik do Was prywatny.Mam nadzieję,ze dotarł 🙂
A co się stało,że tak głowa Ci pęka?
Kiedy będziecie w Polsce?
Jędruś nie dostałam niestety prywatnej wiadomosci od Ciebie 🙁
ale słyszałam o Tobie od osób trzecich i...
sXe -cały tajemny plan polega na tym,ze poszukuję chętnych osób do spisywania swojego tygodniowego jadłospisu,krok po kroku.
Celem pracy ma być przedstawienie,że dieta wege jest dietą właściwą do prawidłowego funkcjonowania organizmu,dostarczajacą wszystkich niezbędnych składników w odpowiednich ilościach(białka,tłuszcze,węglowodany,witaminy,minerały)
Na podstawie tego przeprowadzę analizę i badania porównawcze,co ma być główną częścią mojej pracy.
Potrzebuję,skromnie mówiać,30 takich jadłospisow od osób wege.
W najbliższym casie,osobom zainteresowanym współpracą,prześlę ankietę.
Zapraszam wszystkich chętnych do współpracy o kontakt na prywatny adres
Dziękuję i pozdrawiam
asik
P.S.Zależy mi na czasie
[quote Polopiryna:] Jędruś nie dostałam niestety prywatnej wiadomosci od Ciebie
Polopiryna to trzeba sprawdzić klikając na ikonkę twoje konto ale to jest widoczne dopiero po zalogowaniu.
Następnie wyświetli się kilkanaście ikonek trzeba wtedy kliknąć na skrzynkę odbiorczą.
Powiadamianie automatyczne na e-mail nie działa.
Dla pewności podaje mój e-mail: picusviridis@hotmail.com
Pozdr.
Jędruś wegano-witarianin + B12
Zwolennik soku marchewkowego własnej roboty
:yltype:
email dotarl chyba, ale bylismy w drodze i jeszcze nie odczytalam.. :(( moze sie spotkamy 29 grudnia w KOK na otwarciu Salonu Sztuki, nie pamietam ktora godzina, ale bedziemy napewno,
😎
Jedynym przykazaniem jest milosc. Jesli jej nie ma- na nic zda sie dziesiecioro przykazan OSHO http://www.wegestudio.pl/NOTESY-k30-0-3-default.html <param name=
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja