Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

W jakim wieku przeszliście na wege?  

Strona 12 / 19 Wstecz Następny
  RSS

xxl
 xxl
weteran forum
17/10/2010 3:42 pm  

Co za tupet, mieć się za wyznacznik tego, co jedyne i słuszne. A Ty kim jesteś - pseudowegetarianimen czy baranem? Bo przecież prawdziwie prawdziwy wegetarianin powinien posiadać wiedzę i świadomość od chwili poczęcia.

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
bułek
forumowy expert
17/10/2010 5:32 pm  

ja nie jem mięsa od 5. roku życia i sorry, ale tych, którzy przeszli na wegetarianizm później, nie uznaję za wegetarian, bo prawdziwy wegetarianin przecież szybko rozumie, że mięso jest ze zwierząt, które cierpią

LoL. Czemu tak późno?

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
Fatty
weteran forum
17/10/2010 6:29 pm  

którzy przeszli na wegetarianizm później, nie uznaję za wegetarian, bo prawdziwy wegetarianin przecież szybko rozumie, że mięso jest ze zwierząt, które cierpią

idąc tym tokiem, to można burknąć żeś i Ty podróba: bo czemuż laktoovo a nie vegan? 😉
Niechże krówka bodnie i kurka podziobie 😉

Ku wyjaśnieniu, ani jam stworzenie ortodoksyjne, ani weganka: ale uwaga na swoje sądy.

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
17/10/2010 6:40 pm  

Hej ja nie wiem o co Wam chodzi bo przecież [b]Pietras1988[/b] jest IDEALNY :rotfl:

OdpowiedzCytat
PanikowaNevcia_xD
bywalec
17/10/2010 8:44 pm  

ja nie jem mięsa od 5. roku życia i sorry, ale tych, którzy przeszli na wegetarianizm później, nie uznaję za wegetarian, bo prawdziwy wegetarianin przecież szybko rozumie, że mięso jest ze zwierząt, które cierpią (ktoś, kto przeszedł np. mając 18 lat jest albo pseudowegetarianinem albo baranem, że nie wiedział z czego jest mięso)...

I dzięki ludziom takim, jak ty, mięsożercy uważają, że wegetarianie się wywyższają...
A skoro jesteś taki doskonały, to czemu nie jesteś weganinem, hm?

„Te no naka ni wa ai subeki hito sae mo, Hanabanashiku chitte. Te no naki ni wa ikita imi kizande mo, Munashiki hana to shiru...”

OdpowiedzCytat
StellaArtois
weteran forum
17/10/2010 9:03 pm  

Nie denerwujcie się, wszak kolega już n wstępie w swoim temacie powitalnym zapowiedział, że interesuje go trolling ;P
[b]Nie karmcie trolla, troll sam się wykarmi !! [/b]

OdpowiedzCytat
Pietras1988
forumowicz
17/10/2010 10:23 pm  

Sorry, ale gdybym był weganinem od 5. roku życia, to bym zszedł z tego świata albo ważył 20 kg... Jeśli sądzicie, że się wywyższam i mięsożercy nie lubią takich osób to bardzo dobrze - tylko wegetarianie są ludźmi inteligentnymi

http://pl.kurow.wikia.com

OdpowiedzCytat
xxl
 xxl
weteran forum
17/10/2010 10:29 pm  

Popieram fasol, [b]proszę nie karmić trolla[/b] .

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
adamrozew
stały bywalec
18/10/2010 3:54 am  

ja nie jem mięsa od 5. roku życia i sorry, ale tych, którzy przeszli na wegetarianizm później, nie uznaję za wegetarian, bo prawdziwy wegetarianin przecież szybko rozumie, że mięso jest ze zwierząt, które cierpią (ktoś, kto przeszedł np. mając 18 lat jest albo pseudowegetarianinem albo baranem, że nie wiedział z czego jest mięso)...

Coz wedlug ciebie nie jestem wegetarianinem, bo przeszedlem na ta diete w doroslym zyciu, Daleko po 18 tce. Oki. Tylko to twoje zdanie, ktore niczemu niesluzy. Etykietka kolejna jak wiele. Moje przejscie na diete wegetarianska nie bylo zwiazane z jakakolwiek etykieta. Nie gniewaj sie, ale prawdopodobnei jestes jeszcze mocno niedojrzaly. Wyluzuj i nabierz dystansu, Warto

[edytowane 17/10/2010 przez adamrozew]

OdpowiedzCytat
bułek
forumowy expert
18/10/2010 4:20 am  

Wiedziałem, że to troll. Lubie się nad nimi znęcać ;).

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
Sagamore
stały bywalec
18/10/2010 2:36 pm  

Pietras, guru nauczaj 😎
...i nie przejmuj się docinkami tych "fałszywych wegetarian":rotfl:

stay classy...

OdpowiedzCytat
Ola_
 Ola_
świeżaczek
18/10/2010 7:00 pm  

ja przeszłam na wegetarianizm w wieku 17 lat 🙂

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
18/10/2010 7:24 pm  

tylko wegetarianie są ludźmi inteligentnymi

jeśli byś był osobą inteligentną to nie pisałbyś takich farmazonów jak to:

ale gdybym był weganinem od 5. roku życia, to bym zszedł z tego świata albo ważył 20 kg...

powodzenia w dalszym pisaniu bzdur, kompromitujesz się 😎

[b]Fasol[/b] złagodniałaś 😉

[edytowane 18/10/2010 przez Bellis_perennis]

OdpowiedzCytat
Pietras1988
forumowicz
18/10/2010 10:11 pm  

jak nazywacie mnie dzieckiem, to gratuluję - macie ostatnie stadium głupoty

http://pl.kurow.wikia.com

OdpowiedzCytat
StellaArtois
weteran forum
18/10/2010 10:17 pm  

Fasol złagodniałaś

Co miłość robi z człowiekiem xD
Po tylu latach na forum już mi się nie chce użerać z ludźmi, o których wiem, że nic mądrego od nich nie usłyszę 😀

OdpowiedzCytat
Strona 12 / 19 Wstecz Następny

Praca