ja nie jem mięsa od 5. roku życia i sorry, ale tych, którzy przeszli na wegetarianizm później, nie uznaję za wegetarian, bo prawdziwy wegetarianin przecież szybko rozumie, że mięso jest ze zwierząt, które cierpią
LoL. Czemu tak późno?
którzy przeszli na wegetarianizm później, nie uznaję za wegetarian, bo prawdziwy wegetarianin przecież szybko rozumie, że mięso jest ze zwierząt, które cierpią
idąc tym tokiem, to można burknąć żeś i Ty podróba: bo czemuż laktoovo a nie vegan? 😉
Niechże krówka bodnie i kurka podziobie 😉
Ku wyjaśnieniu, ani jam stworzenie ortodoksyjne, ani weganka: ale uwaga na swoje sądy.
Białowieska się Puszcza.
ja nie jem mięsa od 5. roku życia i sorry, ale tych, którzy przeszli na wegetarianizm później, nie uznaję za wegetarian, bo prawdziwy wegetarianin przecież szybko rozumie, że mięso jest ze zwierząt, które cierpią (ktoś, kto przeszedł np. mając 18 lat jest albo pseudowegetarianinem albo baranem, że nie wiedział z czego jest mięso)...
I dzięki ludziom takim, jak ty, mięsożercy uważają, że wegetarianie się wywyższają...
A skoro jesteś taki doskonały, to czemu nie jesteś weganinem, hm?
„Te no naka ni wa ai subeki hito sae mo, Hanabanashiku chitte. Te no naki ni wa ikita imi kizande mo, Munashiki hana to shiru...”
ja nie jem mięsa od 5. roku życia i sorry, ale tych, którzy przeszli na wegetarianizm później, nie uznaję za wegetarian, bo prawdziwy wegetarianin przecież szybko rozumie, że mięso jest ze zwierząt, które cierpią (ktoś, kto przeszedł np. mając 18 lat jest albo pseudowegetarianinem albo baranem, że nie wiedział z czego jest mięso)...
Coz wedlug ciebie nie jestem wegetarianinem, bo przeszedlem na ta diete w doroslym zyciu, Daleko po 18 tce. Oki. Tylko to twoje zdanie, ktore niczemu niesluzy. Etykietka kolejna jak wiele. Moje przejscie na diete wegetarianska nie bylo zwiazane z jakakolwiek etykieta. Nie gniewaj sie, ale prawdopodobnei jestes jeszcze mocno niedojrzaly. Wyluzuj i nabierz dystansu, Warto
[edytowane 17/10/2010 przez adamrozew]
Wiedziałem, że to troll. Lubie się nad nimi znęcać ;).
tylko wegetarianie są ludźmi inteligentnymi
jeśli byś był osobą inteligentną to nie pisałbyś takich farmazonów jak to:
ale gdybym był weganinem od 5. roku życia, to bym zszedł z tego świata albo ważył 20 kg...
powodzenia w dalszym pisaniu bzdur, kompromitujesz się 😎
[b]Fasol[/b] złagodniałaś 😉
[edytowane 18/10/2010 przez Bellis_perennis]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja