Ja przeszedłem mając 19 lat, czyli jakieś półtora roku temu. I od razu z dnia na dzień, mimo że mięso bardzo lubiłem (praktycznie nie było dnia bez schabowego na obiad).Może przez pierwsze 2 tyg. troche się męczyłem ale teraz już się całkowicie przyzwyczaiłem i jest ok 🙂
hej wszystkim ja tak naprawdę dopiero zaczynam swoja drogę z wegetarianizmem nie tknęłam mięsa od prawie 5 miesięcy dokładnie przestałam jeść mięso dnia 1listopada 2010 a ta stronkę odkryłam przez przypadek i bardzo mi się spodobała myślę że wiele się tu dowiem o wegetarianizmie
Mama tez nadzieję,że mi trochę pomożecie zwłaszcza z obiadami ponieważ z tym mam największy problem ponieważ kończą mi się pomysły na szybki smaczny obiad
Pozdrawiam wszystkich i czekam na wasze odpowiedzi
Z mięsa zrezygnowałam w wieku prawie 22 lat, czyli ponad rok temu. Od 6/7 miesięcy nie jem także mięsa ryb. Jednakże podobnie jak wielu z Was, wcześniej podejmowałam próby przejścia na wege, ale wiadomo... to rodzice marudzili, to źle zbilansowałam dietę i anemia gotowa. Byłam jeszcze dzieckiem, więc nie miałam tyle samozaparcia, czasu i chęci na przygotowywanie sobie zdrowych i wartościowych posiłków. Jednak jak widać to się zmieniło 🙂 Cieszę się z tego ogromnie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie 😉
[edytowane 19/2/2011 przez szeli]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja