Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone
nie rozumiem...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nie rozumiem...

24 Wpisy
10 Użytkownicy
0 Reactions
6,784 Widoki
(@5073)
Noble Member
Połączone: 19 lat temu
Wpisy: 1576

To naprawdę masz skomplikowane problemy mieszkaniowe ale przynajmniej się sama nie nudzisz. Podejrzewam, że do zamieszkania w jaskini się nie nadajesz bo długo byś w samotności nie wytrzymała 🙂

OdpowiedzCytat
(@2117)
Noble Member
Połączone: 20 lat temu
Wpisy: 1115

sam żeś napisał wcześniej, że sama tam mieszkać nie będę 😛

OdpowiedzCytat
(@3158)
Reputable Member
Wpisy: 358

... i nic z tego właściwie nie wyniknie oprócz steku bezsensownie wylanych słów (ludzkiej specjalizacji 🙂
[edytowane 25/9/2008 przez tru]

twoj post potwierdza to, co wyzej napisales 😛

OdpowiedzCytat
(@6212)
Honorable Member
Połączone: 18 lat temu
Wpisy: 597

Jednak z Tego co przeczytałem, z Twoich postów wynika, że Ty już mieszkasz z jakimś wege w takim razie nie wiem czy Ci będzie chciało się wabić jeszcze jednego mężczyznę.

mam do Nantosvelta'y całkowite zaufanie.. czego tu z resztą nie rozumieć? Mieszkała z 3 naraz, a potem z każdym po kolei. Życie róźnie potrafi sięułożyć 😉

OdpowiedzCytat
(@5292)
Noble Member
Połączone: 19 lat temu
Wpisy: 2007

mam do Nantosvelta'y całkowite zaufanie.

a Ty mówisz językiem fleksyjnym w ogóle?

OdpowiedzCytat
(@2117)
Noble Member

mam do Nantosvelta'y całkowite zaufanie..

Dziękuję za zaufanie. Będę robić co w mojej mocy, żeby Cię nie zawieść :rotfl: (nie napiszę na pewno, bo nie mam w zwyczaju nic obiecywać 😮 )

Najlepiej ludzie reagują jak mówię, że spałam kiedyś w jednym łóżku z dwoma przyjaciółkami: lesbijką i biseksualistką :rotfl: A to, że spanie w jednym łóżku nic nie oznacza, to dla inny temat 😮

OdpowiedzCytat
(@6212)
Honorable Member
Wpisy: 597

wow kusi mnie by zapytać jak to jest spać z les i bi jednocześnie ale to chyba nie ten temat 😉
żeby admin nie usunął tego postu napiszę zwyczajnie, że tego ...nie rozumiem ehehe

OdpowiedzCytat
(@5758)
Reputable Member
Wpisy: 254

Oj Sagamore, chyba masz kosmate myśli, i to z samego rana jak widzę. Co to będzie wieczorem.... 😀

OdpowiedzCytat
(@2117)
Noble Member

Sagamore, w takim ukladzie napiszę Ci to na temacie o gejach i lesbijkach, to pewnie będzie dobry temat 😉

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 2
Udostępnij: