tak wogole to nie wiedzialem, ze w Polsce jest jakis czat dla wegetarian, poza tym tutaj na tej stronie na ktorym nigdy nikogo nie widzialem, moze by tak pare osob sie skusilo i od czasu do czasu weszlo poczatowac tutaj, co??? 😮
nic by sie chyba takiego nie stalo, to chyba nie jest zbyt trudne??? 😮
swiat zmienia sie przestawia game barw
Porownali mi tez motywacje bycia wege(przy tym, ze lubie mieso) do motywacji pójscia do toalety... I było, że jestem kłamczuchą, bo to niemozliwe, zeby przy byciuwege wystapiła u mnie anemia... a tak było, miałam anemie i wypadały mi włosy, i do tego wszystko mi nie smakowało, to są powody, przez które nie jestem od niecałego roku wegetarianką. To jest idiotyczne, bo tacy ludzie, w sensie że tamci wegetarianie, zamiast zachęcic, to zniechecaja wyzywajac, obrazajac i w ogole zachowujac sie jak fanatycy albo głupie dzieci, myslace, ze jak powiedza cos załosnego to są śmieszne i zabawne.
I wiem fasolencja, że na onecie jak sie np. komentarze do artykułów czyta i w ogóle to... lepiej nie komentować, ale myslalam, ze to są wegetarianie po prostu z jakichś for, a nie oszołomy zachowujące sie jak przedszkolaki...
[b] Pocahontas[/b] - wiesz, może wrzuć trochę na luz? Wiesz chyba ilu trolli wchodzi na czaty, fora, blogi etc., etc. Ludzie lubią sobie szyderę pociągnąć z tych, którzy dają się w to wciągnąć. I nie ma się o co pieklić - z ludzką głupotą nie wygrasz, bo to jest jedna z niewielu nieskończonych rzeczy.
post ten wyraża opinię użytkownika w dniu dzisiejszym i nie może być użyty przeciwko niemu w dniu jutrzejszym ani żadnym innym.
[b] Pocahontas[/b] - wiesz, może wrzuć trochę na luz? Wiesz chyba ilu trolli wchodzi na czaty, fora, blogi etc., etc. Ludzie lubią sobie szyderę pociągnąć z tych, którzy dają się w to wciągnąć. I nie ma się o co pieklić - z ludzką głupotą nie wygrasz, bo to jest jedna z niewielu nieskończonych rzeczy.
Oni sie indentywifuka jako wegetarianie, wiec nie bralam ich jako celowow kurzajace trolle. No nie do konca może. Ale temat załozylam wczoraj, bo byłam z lekka wkurzona, dzis juz mi totalnie przeszło 😉
Oj, ale to, że jesteśmy na stronie Wegetarianie.pl nie oznacza, że znajdziesz tu samych wegetarian, bo są również niewegetarianie, którzy chcą się czegoś dowiedzieć, albo zwyczajne trolle. Ich tu bez liku.
post ten wyraża opinię użytkownika w dniu dzisiejszym i nie może być użyty przeciwko niemu w dniu jutrzejszym ani żadnym innym.
to dobrze, że Ci przeszło.
myślę, że właśnie im chodziło o to by Cię wyprowadzić z równowagi. na tych czatach pełno jest dziwnych ludzi ( w sensie podają się za kogoś kim w rzeczywistości nie są). nie mówię oczywiście o wszystkich 🙂
czasem lepiej się trzymać od takich pseudo wegetariańskich 'dyskusji' z dala...:))
[edytowane 5/9/2010 przez Princess_Leia]
sky's the limit.
Odrazu domyslalam sié o jaki czat chodzi ;p
Niestety ale te ""zarty"", ktore sá tam i na tamtym forum na porzadku dziennym, niejednego wegetarianina a zwlaszcza niewegetarianina zrazily juz do do tamtego srodowiska. Ale do tych osób to nie dociera.
Szkoda tylko, ze psujá opinié wegetarianom, bo niestety ludzie maja zwyczaj generalizowania (zwlaszcza tacy, ktorzy przypadkiem czy jednorazowo trafiajá).
Przy okazji ich pozdrawiam - to znaczy zdrowia im zyczé (w tym zwlaszcza psychicznego), wiem nawet kto im przekaze linka) ;p
ania
Mówiłam im, że to żałosne dziecinne zarty, ale dla nich to że jestem 17 letnią od roku niewegetarianką, wracajaca powoli do wege, znaczylo ze musza mnie zaszufladkowac jako kogos z kogo mozna sie smiac i obrazac... I tu sa przynajmniej 2 osoby stamtad, w sensie, ze znam ich nicki. Jeden zreszta sie wyzej ujawnił.
Przypomniało mi się powiedzenie Lema, pasujące do tej sytuacji: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".
GENIALNE! 😀 nie znałam wcześniej tego cytatu, ale jest abolutnie trafny i właśnie genialny, co zresztą u Lema nei jest w sumei niczym takim dziwnym 😉
co do autorki postu: no naprawdę, siedząc już pewnie od jakiegoś czasu w necie, powinnaś wiedzieć, że użykownikami czatu onetu często nie są zbyt poważne i mądre osoby 😀 całe szczęście, że już do tego doszłaś;) idiotów jest mnóstwo w sieci, trolli, itd i tylko polują na takie osóbki jak Ty, żeby jeszcze bardziej Was podenerwować... słowem: OLAĆ ICH 😀 i i robić swoje. Ot, i tyle 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja