Witajcie,
wiem, że wielokrotnie były już tutaj podejmowane podobne akcje, ale mam nadzieję, że nie jesteście jeszcze zmęczeni i zechcecie mi pomóc 🙂
Prowadzę w ramach pracy licencjackiej badania socjologiczne na temat światopoglądu i stylu życia wegetarian (w tym wegan) w Polsce.
Próbuję dowiedzieć się, jak radzą sobie wegetarianie w polskiej rzeczywistości, na polskim rynku; skąd się wzięli, co nimi kieruje, co chcą osiągnąć i czy można mówić o istnieniu jakiegoś odrębnego wegetariańskiego stylu życia.
Będę ogromnie wdzięczna, jeśli zgodzicie się wypełnić anonimowy, niedługi, służacy wyłącznie celom naukowym kwestionariusz ankiety zamieszczony w poniższym linku:
http://www.ankietka.pl/ankieta/59916/swiatopoglad-i-styl-zycia-wegetarian-w-polsce.html
w razie pytań/sugestii/wątpliwości proszę o kontakt na adres: haina@vp.pl
pozdrawiam 🙂
[edytowane 28/4/2011 od Anana]
Dzięki za dotychczasowe ankiety, ogromne zainteresowanie i pozytywne słowa. Bardzo mnie ucieszyliście 🙂
Pewien 'zarys' wyników jest do wglądu na tej stronce, do której umieściłam link.
Wersja szerzej zanalizowana gotowa będzie gdzieś w połowie czerwca (udostępnię zainteresowanym drogą mailową: haina@vp.pl)
Niestety już w piątek wieczorem muszę zamknąć badanie, dlatego jeśli jeszcze ktoś chciałby mnie wesprzeć w mojej pracy to zapraszam do szybkiego wypełniania 🙂 Więcej ankiet oznacza bardziej wiarygodne wyniki.
Na razie jeszcze raz pięknie dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja