Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Kilka wege-pytań - badania ankietowe   

RSS

Anana
świeżaczek
28/04/2011 11:25 pm  

Witajcie,
wiem, że wielokrotnie były już tutaj podejmowane podobne akcje, ale mam nadzieję, że nie jesteście jeszcze zmęczeni i zechcecie mi pomóc 🙂
Prowadzę w ramach pracy licencjackiej badania socjologiczne na temat światopoglądu i stylu życia wegetarian (w tym wegan) w Polsce.
Próbuję dowiedzieć się, jak radzą sobie wegetarianie w polskiej rzeczywistości, na polskim rynku; skąd się wzięli, co nimi kieruje, co chcą osiągnąć i czy można mówić o istnieniu jakiegoś odrębnego wegetariańskiego stylu życia.

Będę ogromnie wdzięczna, jeśli zgodzicie się wypełnić anonimowy, niedługi, służacy wyłącznie celom naukowym kwestionariusz ankiety zamieszczony w poniższym linku:
http://www.ankietka.pl/ankieta/59916/swiatopoglad-i-styl-zycia-wegetarian-w-polsce.html

w razie pytań/sugestii/wątpliwości proszę o kontakt na adres: haina@vp.pl
pozdrawiam 🙂

[edytowane 28/4/2011 od Anana]

OdpowiedzCytat
eRZet
weteran forum
28/04/2011 11:38 pm  

Gotowe 🙂

Strefa rokendrola wolna od Angola, środa/czwartek godzina 0.00 w radiowej Trójce

OdpowiedzCytat
Bellis_perennis
Famed Member
29/04/2011 12:25 am  

Ciekawe kto napisał, że chciałby aby jego dziecko jadło mięso 😛

Ankieta zaskakująco dobra, bez błędów 😛

OdpowiedzCytat
rubia
forumowy expert
29/04/2011 12:42 am  

Wypełniłam i wysłałam

OdpowiedzCytat
CutthroatBitch
bywalec
29/04/2011 1:17 am  

Poszło, chociaż nie wiem czy zdanie osoby o moim stażu wniesie coś do badań.
Ankieta bardzo dobra, mam do was pytanie;
Jak w tego typu ankietach określać swoją pracę powinna np barmanka, albo kierowca autobusu? Ani to fizyczne ani umysłowe...

call me Amber

OdpowiedzCytat
vieslav
forumowicz
30/04/2011 9:22 pm  

Poszło. Jest możliwość wglądu do wyników po zakończeniu zbierania ankiet? Bardzo jestem ciekawy.

[edytowane 30/4/2011 od vieslav]

OdpowiedzCytat
mckamajla
początkujący
01/05/2011 3:22 am  

poszło 🙂

Jak dobrze że nie ma tu określeń typu " semiwegetarianizm" "fleksiwegetarianizm", których nie trawię.

Dobra ankieta, przygotowana ze zrozumieniem tematu 🙂 !

OdpowiedzCytat
Anana
świeżaczek
04/05/2011 11:45 pm  

Dzięki za dotychczasowe ankiety, ogromne zainteresowanie i pozytywne słowa. Bardzo mnie ucieszyliście 🙂
Pewien 'zarys' wyników jest do wglądu na tej stronce, do której umieściłam link.
Wersja szerzej zanalizowana gotowa będzie gdzieś w połowie czerwca (udostępnię zainteresowanym drogą mailową: haina@vp.pl)
Niestety już w piątek wieczorem muszę zamknąć badanie, dlatego jeśli jeszcze ktoś chciałby mnie wesprzeć w mojej pracy to zapraszam do szybkiego wypełniania 🙂 Więcej ankiet oznacza bardziej wiarygodne wyniki.

Na razie jeszcze raz pięknie dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli 🙂

OdpowiedzCytat
sokół
bywalec
05/05/2011 5:58 pm  

troche późno ale wysłane

OdpowiedzCytat

Praca