Hej, nazywam się Agata Furmanek i jestem studentką IV roku Wydziału Psychologii na Uniwersytecie Warszawskim. W ramach pracy rocznej, a w przyszłości magisterskiej, przeprowadzam badanie, w którym porównuję pewne cechy osobowości wegetarian/wegan oraz mięsożerców. Jako pierwsi w Polsce chcemy spojrzeć na wegetarianizm z nieco innej, nowej perspektywy. Sama od lat jestem wegetarianką więc temat nie jest mi obcy:)
Do badania potrzebuję naprawdę sporą grupę wegetarian stąd też moja prośba o wypełnienie poniższej ankiety. Sam kwestionariusz zajmie Wam około 15 minut i jest całkowicie anonimowy. Ankieta skierowana jest zarówno do wegetarian, wegan oraz mięsożerców.
Jeśli chcecie mi pomóc oraz przyczynić się do postępów polskiej nauki to zapraszam!;)
Link do ankiety: http://panelariadna.pl/survey/index.php?code=YToxOntzOjk6InN1cnZleV9pZCI7czo2OiJhZnVybWEiO30=
Będę bardzo wdzięczna i dziękuję z góry:))
Dzięki!
Hmm dlaczego link nie działa to nie mam pojęcia! Może spróbuj otworzyć w innej przeglądarce? Przyznam, że nie jestem mistrzem komputerowym....;)
Tak taaak, okazuje się, że pewne rzeczy zaskakująco wiążą się z byciem wege lub nie. Ale to zobaczymy za jakiś czas:)
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja