Ha, a ostatnio moja niewege koleżanka stwierdziła, że po mięsie wyłażą pryszcze 😛
To nie jest mit. Może to kwestia toksyn a może tłuszczu zawartego w mięsie, ale mojej córce trądzik przeszedł wraz z odstawieniem mięsa.
A mnie dzisiaj w pracy częstowano kurczkiem z KFC 😀 uzasadniając to wypowiedzią "bo może głodna jest"
z ostatniej chwili na innym forum :
" A ja byłam prawie 6 lat wegetarianką i wiem co piszę. Wegetarianie nie wymierąją bo ich organizm pożera sam sobie mięśnie żeby uzupełnić niedobory aminokwasów. Dlatego większość wegetarianów ma taką drobniutką budowę. To nie tylko brak tłuszczu u nich"
myślałam ze padnę..
omnia vincit amor!!
Dziś na wirusologii fantastyczne ćwiczenia praktyczne - zarażanie wirusem jaj z zarodkami kurzymi. Oczywiście znalazły się ze dwie osoby, którym szkoda było biednych kurczaczków, w tym koleżanka wcześniej przeze mnie wspominana. Ja do niej - przecież nie szkoda ci tych kurczaków, które zjadasz, więc co za różnica? Na co zaczęła mówić coś o prawach natury i tygrysach, ale na szczęście nie skończyła, bo pani doktor zaczęła dalej instruować, chroniąc mnie przed niechybnym załamaniem.
Ludzie wokół są beznadziejni w tym tygodniu.
[edytowane 24/2/2012 od xxl]
http://www.explosm.net/comics/random/
Ludzie wokół są beznadziejni w tym tygodniu.
Przepraszam za offtop, ale muszę.
Zostawiam rower na klatce czasami, żeby śniegu nie wnosić do domu.
I podkładam pod koła takie szmaty, żeby woda się nie rozlała po podłodze.
Ktoś te szmatki mi zwinął 😮
Po co?
No po co?
Strefa rokendrola wolna od Angola, środa/czwartek godzina 0.00 w radiowej Trójce
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja