Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

szukam vege znajomych  

Strona 1 / 3 Następny
inge
 inge
świeżaczek

witam jestem wegetarianka od hmm jakis 8lat, i co mi doskwiera o brak znajomych vege, mam nadzieje ze tu kogos poznam.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/07/2006 1:54 pm

hej - ja mam taka sama nadzieje 😛 🙂
to moze napisz cos wiecej os o sobie - bedzie Ci latwiej - powodzenia 🙂

żyj i daj żyć innym 😛

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/07/2006 4:16 pm
paulina6
początkujący

czesc wam!!!!ja jestem wegetarianka od prawie roku!!!!!! 🙂 mieszkam kolo lodzi!!chetnie was poznam!napiszcie cos o sobie !ja mam na imie Paulina interesuje sie muzyka i filmem!!!! 😀

[edytowane 15/8/2006 od paulina6]

paulina

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/07/2006 4:48 pm

jestem Julia, interesuje sie muzyka rockowa [w bardzo szerokim pojeciu tego slowa], rysunkeim, o_O ogolnie jestem wrazliwa, urodzona estetka 🙂 i przperaszam inge, ze zaspamowalam Ci topic, ale jak sie mamy poznawac to dobrze cos o sobie wiedziec 😉

żyj i daj żyć innym 😛

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/07/2006 5:02 pm
daffnia
bywalec

hejka, pozdrawiam! to dobre miejsce dla samotnych i nierozumianych 🙂 jest nas tu więcej 🙂

Najlepsze Rzeczy W Życiu Są Za Darmo 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/07/2006 7:35 pm
braad
stały bywalec

witaj, niestety mam dla ciebie smutna wiadomosc, wynika ona z doswiadczenia a nie z jakiejs ukrytej choroby :), zapewniam cie, otoz nie zdziw sie jak jedyna rzecza, ktora sie dowiesz od wielu osob bedzie ich nick a gora to imie i wiek, wsrod 10 osob, ktore chcialem poznac tylko jedna zgodzila sie na spotkanie w realu, wiec nie wiem moze chodzi o wirtualne znajomosci, chociaz nie przypuszczam, zycze ci zebys kogos poznala, skad, z jakiego miasta jestes? tak, daffnia pewnie jest to miejsce dla nierozumianych :casstet: ale ja traktuje internet jak narzedzie a nie jako inny swiat, w ktorym mozna zyc

[url=http://www.yasoda.pl]Salon kosmetyczny Opole[/url] [url=http://www.oknadrewniane.co.pl]okna drewniane[/url] [url=http://www.oknadrewniane.co.pl]drzwi drewniane[/url]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/07/2006 10:26 pm
kazamuko
stały bywalec

Ja zalogowałam się tutaj bo szukałam bratniej duszy, choć wirtualnej. Byłam osamotniona z tym moim wtedy jeszcze semiwegetarianizmem i tym, że dziecku szynki nie dawałam ani zup na kościach. miałam znajomych ale nie wege i brakowalo mi tego. Poznałam wiele fajnych osób, z jedną spotkałam się w realu, jestem na molo w Sopocie, a Hobbit krąży sobie i czeka aż wyjdę z sieci. Idziemy na spacer korzystając z wolnego. Jest ok. fajny kontakt. myślę, że można kogoś spotkać w realu, ja nie mam oporów i nawet pisałam tu gdzieś, że gdyby ktoś chciał do Trójmiasta wpaść, to w wekend mogę 2 osoby nie uczulone na sierść psią przenocować na kanapie, ot co. Pozdrawiam znad morza 😛

http://www.wegestudio.pl/Na_krawedzi_marzen-98.html

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 31/07/2006 7:05 am
Lily
 Lily
Famed Member

Ja też bym chętnie kogoś poznała, ale z mojej okolicy tu nikogo nie ma...

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 31/07/2006 2:10 pm
EvilOne
stały bywalec

moze po prostu Ty braad miales pecha 😛
tak naprawde to nie potrzeba codziennych spotkan i niewiadomo czego zeby z kims sie zaprzyjaznic czy komus pomóc.
A tak w ogóle- witamy Inge 🙂
mam 18 lat i interesuje sie mocna muzyką i filmem, mieszkam na wsi w województwie łódzkim 😀 i tez szukam wege przyjaciół 🙂

hide and seek

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 31/07/2006 4:47 pm
Weronika
bywalec

hej:) w swoim otoczeniu tez jestem jedyną wege i chętnie poznałabym kogoś o podobnych poglądach:) forum ma swoje uroki, ale na dłużej nie zastąpi parwdziwego kontaktu

z dokładnością atomowej sekundy globalnej, wyruszyliśmy ratować świat, podejmując się niewykonalnej sprawy

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 15/08/2006 5:07 pm
Aleksandra
świeżaczek

Witam!
Jestem wege od 2 lat i jestem z tego bardzo dumna, mam 17 lat, mam psa rasy alaskane malamute wabi się Ontario-uwielbiam go. Niestety nitk kogo zna nie jest wegetarianinem i tak naprawde mnie nie rozumie, Interesuje się muzyką (rock, metal,punk), piłką nożną (kibicuje Barcelonie), ucze sie grac na gitarze akustycznej, lubie czytac ksiazki (thrillery psychologiczne). Jeżeli jestes wege i masz podobne zainteresowania to chetnie pogadam.
Jestem wege, ponieważ los zwierzat nie ejst mi obojętny, ludzie wiedza co sie dziej ale dla własnej wygody i przyjemności zabijaja zwierzęta. nie nosze futer i nie kupuje kosmetyków testowanych na zwierzętach, nienawidze ludzi za to co robią!!!!!!!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/09/2006 9:39 pm
Owo
 Owo
bywalec

Ja akurat zalogowałam się na to forum niekoniecznie, żeby od razu poszukać znajomych... choć jak ktoś zechce, nie wykluczam znajomości... tylko ciekawe, czy znajdzie się ktoś z mojego regionu 😉 Jasło, jakby co 😛 Nie wiem, czy mam prawo "witać" Inge już jako bywalec, bo zalogowałam się później niż ona 😛 Ale tam, cześć!, życzę Ci, żebyś znalazła tutaj wielu przyjaciół!

[url]www.cleopata.deviantart.com[/url]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/09/2006 7:40 pm
joasiotek
bywalec

ja jestem otwarta na przyjaźnie. Jak ktoś chce sie skumplować nigdy nie powiem ,,nie''.

<A HREF=

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/09/2006 11:11 pm
kazamuko
stały bywalec

Wiecie co, wegetarianie są wszędzie, tylko my o tym nie wiemy.Mijamy się na ulicy nie wiedząc ile nas łączy... Logowałam się tutaj szukając kogoś wege z myślą, że w mieście takim jak moje muszą być osoby wege, tak wynika ze statystyki. Teraz wiem, że się nie myliłam. Trzeba wyjść z cienia, zacząć coś robić, jakieś wege wieczorki, coś wokół czego ludzie mogą się zintegrować, tak myślę. Pozdrawiam

http://www.wegestudio.pl/Na_krawedzi_marzen-98.html

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/09/2006 12:33 am
Blondyna
rozmówca

Cześć Inga, a włsćiwie cześć Wszystkim...:)
Co do spotkań w realu byłbym jak najbardziej za...tylko, że jest pewien problem...większość z nas mieszka daleko od siebie i spotkanie się jest raczej niemożliwe...Jeśli ktoś mieszka w duzym mieście jest łatwiej, Ci z małych miejscowości (np. ja) mamy o wiele trudniej...ale chociaz tak jest cieszę się, że trafiłam na to forum i moge chociaz tutaj z Wami porozmawiac...zawsze coś;)
P.S. Jeśli chodzi o moje zainteresowania to pół mojego zycia to plastyka, uwielbiam tez czytać ksiązki no i wszystko to co kochają zwariowane nastolatki;)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/09/2006 1:25 pm
Strona 1 / 3 Następny

Praca