Zwariowana na punkcie zwierząt, roślin, przyrody itp. 25letnia blond okularnica:P która czyta książki wszędzie gdzie się da:D mięsa nigdy nie lubiłam, więc z niego zrezygnowałam, jakies 15lat temu zaczęłam staczac walkę z padlinozercami w rodzinie i szkole którzy martwili się kiedy nie zjadłam kotleta...
Nie powiem o sobie wegetarianka, bo do tego mi jeszcze sporo brakuje. Ale powoli zmierzam we właściwym kierunku:)
Poza ksiązkami, lubie tworzyc, piszę(poezję i prozę), rysuje, maluję, rzeźbię, robię grafiki (komp. i warszt.), fotografuję, itp
Interesuję się także terapiami naturalnymi, wierzeniami, magią, religiami, starozytnymi zagadkami, językami, kulturami, filozofia, naukami społecznymi itp.
Wiedza daje pokorę wielkiemu, dziwi przeciętnego, nadyma małego.
Brakuje mi sporo do bycia wegetarianinem tak jak bym chciała:) nie mogę siebie tak nazwać dopóki nie wyeliminuję wszystkich rzeczy które nie są według mnie wege. Rzucam papierosy, jak się uda będę o stopień wyżej. Następny stopień to spozywanie produktów które na 100% są wege (czyli sama robić zakupy- z tym jest problem bo dużo pracuję), kolejny krok kosmetyki i leki naturalne (już od lat zbieram przepisy, ale mało z nich kozystam), to samo się tyczy odzieży i sprzętu codziennego uzytku:P
Jak wszystko co sobie wyznaczyłam zacznę realizować chociażby na 50% to mogę zacząć mówić o sobie wege:)
Wiedza daje pokorę wielkiemu, dziwi przeciętnego, nadyma małego.
Witaj! Bardzo wszechstrone zainteresowania! Mamy wiele wspólnego! Uwielbiam czytać książki... uwielbiam fotografować... rysować... czasem piszę poezję (ale nie mam do tego zbytniego polotu... 🙁 ) Kiedyś próbowałam pisać książki, ale nie mam weny... grafika komputerowa? Uwielbiam...^^ Filozofia też mnie trochę interesuje... no i też muszę popracować, tak jak ty, by w pełni stać się wege (oprócz tego, że nie palę 😉 )... Miłego 4umowania!
[url]www.cleopata.deviantart.com[/url]
Również witam bardzo serdecznie! Zainteresowania masz bardzo ciekawe...troszke nawet podobne do mnie:) kocham ksiazki, malarstwo, rzezbe. kiedys tez pisalam, ale to chyba jednak nie dla mnie;)
P.S. Podziwiam za tak odpowiedzialne i dojzale podejscie do wege...widze ze duzo od siebie wymagasz...a wege traktujesz bardzo powaznie ( nie zebym to ja nie traktowala ale zaintrygowala mnie twoja wypowiedz:) pozdrawiam
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja