17, ale ze wzgledu na twarz ludzie biora mnie za duzo mlodsza. Gdy skladalam papiery do liceum, pani ze stolika z rekrutacja do gimnazjum spytala, czy moge dac jej moje swiadectwo ukonczenia podstawowki
Ostatnio stalam w sekretariacie (koncze 2 klase licka) i dyrektorka spytala czy ja tez z podaniem przyszlam.
😀
1.09. skończę 22 lata
Pracuję z dziećmi, więc często czuję się jak małe dziecko. Za to np. na studiach wydaje mi się, że jestem dużo starsza.
Jak byłam niepełnoletnia to wyglądałam starzej, odkąd skończyłam 18 to się "odmładniam". Chociaż i tak nie jestem najstarsza z rodzeństwa, a mam przed sobą o 4 lata starszą siostrę i 2 lata starszego brata.
Pozdrowienia dla wszystkich tych, którzy nie wiedzą na ile się czuję. Dla innych również 😛
[edytowane 25/9/2008 przez Nantosvelta]
The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.
W dowodzie mam 27 jedni mi daja po 30, inni po 20. I tak sie czuje w zaleznosci od tego z jakimi ludzmi przebywam. Mlodszy starszy ale to i tak nie ma znaczenia bo wazne jaki czlowiek jest, wiek nie ma dla mnie znaczenia. Wazny jest Czlowiek i to jakim jest anie ile ma lat.
Tylko zycie poswiecone innym warte jest przezycia....
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja