Witajcie, zarejestrowany jestem tutaj chyba 2 lata ale dopiero dziś wpadłem na trop
forum. Trochę poczytałem rozdział o przedziale wiekowym- podwyższę średnią-
- nie jadam mięsa od 20 lat a rodziłem sie ponoć w 1964 ( nie pamiętam jeszcze tych chwil).
Co ciekawe -przejrzałem zestawienia Jędrusia - mamy tę sama datę i urodzin i...
ja mam pierwsze imię właśnie Jędrzej zatem dobrze sie stało ,że zalogowałem się pod drugim
jakie mi tam kiedys nadano ( to znaczy jakie podpowiedziałem rodzicom;) ). Pozdrawiam czytających.
Mieszkam na Pomorskiej wsi.
http://kubawujek.wrzuta.pl/audio/9e9Wk4YgTHg/breakout_-_zaprowadzic_ciebie_musze_tam
[quote: michalxl600] Trochę poczytałem rozdział o przedziale wiekowym- podwyższę średnią. nie jadam mięsa od 20 lat a rodziłem sie ponoć w 1964 ( nie pamiętam jeszcze tych chwil). Co ciekawe -przejrzałem zestawienia Jędrusia - mamy tę sama datę i urodzin i...ja mam pierwsze imię właśnie Jędrzej zatem dobrze sie stało ,że zalogowałem się pod drugim
Witaj Michalxl600
Mam na drugie Andrzej, na pierwsze Aleksander.
Miesiąc urodzenia Luty
Pozdr.
Jędruś wegano-witarianin + B12
Zwolennik soku marchewkowego własnej roboty
:yltype:
Laski, Wy powinnyście się cieszyć, chyba gorzej by było jakby Was brali za 10 lat starsze, nie :P? Za 10 i więcej lat będziecie się z tego już na bank cieszyć 😀 Mnie też w tym roku ze 2 razy wzięto za nieletnią ale nie jestem zła z tego powodu, wręcz przeciwnie xD Wieczna młodość to jest to xD
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja