[quote: Jery] 30 lat.
Tylko nie mówcie, że nie ma tu nikogo po czterdziestce :casstet: 🙂
Ja jestem, wiek 42 lata
Od 1990 roku wegetarianin (16 lat)
Pozdr.
Jędruś wegano-witarianin + B12
Zwolennik soku marchewkowego własnej roboty
:yltype:
[edytowane 18/9/2006 od Jędruś]
Niesamowite... Rozpiętość wiekowa, jak na razie, 30 lat:) A gdyby moja mała 2-latka umiała założyć sobie konto.... Bardzo fajnie wiedzieć, że są tu bardzo młodzi wegetarianie, odważne i konsekwentne osoby. A równie świetnie jest poznać "dinozaurów" wegetarianizmu (nie śmiejcie się, dinozaury, ja też się do Was zaliczam:) z moim 14-letnim stażem). No i widzę, że Zarathos się nawrócił, podał swój wiek wśród innych wege:P
podskoczyć i nie trafić w ziemię
żeby nie było, ja już nie wege 😉
i urodziłam się w 1985 r., co za tym idzie mam lat 21 😉
(a wyglądam niestety na mniej niż 17, ale "towarów akcyzowych dla pełnoletnich" z wiadomych względów nie kupuję)
jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu psów i kotów- zajrzyj http://www.brightlion.com/InHope_pl.aspx i przekonaj się sam(a), czy nie warto zmienić poglądu.
MAZE - bardzo ciekawa strona i można się sporo dowiedzieć 🙂 w przyszłości mam zamiar hodować zwierzęta, a co za tym idzie muszę mieć kawałek ziemi na której będę uprawiać różne rośliny. Przydatna strona.
wiem, że nie na temat i przepraszam więcej się nie powtórzy 😛 😉
Anchesenamon
No to możecie do mnie mówić malutka o ______ <---- taczka bo ja no cóż mam dopiero 12!!! [b] [/b] no ale jak na mój wiek to i tak jestem postrzegana jako starszą bo jestem bardzo wysoka jak na swój wiek...=)
Ostatnio w szkole do mnie podchodzi matka z ze swoim synkiem i się pyta czy jestem WYCHOWAWCZYNIĄ klasy 4 b 😀
jak ty się przyznajesz to ja też się przyznam...UWAGA, TO MOŻE ZADZIWIĆ...13:).
<A HREF=
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja