Witaj na forum, a czemu samej być? To, że jesteś wege nie przesądza tego czy jesteś sama czy w związku, jedynie drastycznie ogranicza wybór, no chyba że komuś nie przeszkadza partner jedzący mięso, a z tym bywa różnie, rodzi to czasem komplikacje.
http://www.wegestudio.pl/Na_krawedzi_marzen-98.html
Ha witam 😀 Jak chwilę pobędziesz z nami zobaczysz, że wcale sama nie jesteś...Jest tu tyle nas, że nie umiem już powiedzieć, iż jestem sama. A jeśli chodzi Ci o jakąś bliska osobe obok to Owo już powiedziała co i jak.
Zachęcam Cię również do napisania czegoś więcej o sobie. 😛
muszę to napisać. w sumie niech w będzie właśnie w wątku gdzie się przedtsawiłam.
Otóż jesteście (spełecznośc vege) jedyną grupa, tóra umie słuchać, jest emaptyczna, wesoła, miła i mająca swoje zdanie. To tak tytułem wstępu. Ten model żywienia daj tak wiele pozytywów, że dziwię się, że ludzie nie chcą tego dostrzec. Już przecież po samym fakcie jak vege są w stosunku do siebie nawzajem!!!
Prawdą jest, że zycie jest DOZNANIEM dla każdego człowieka. Im wrażliwi jesteśmy na świat tym jest on piękniejszy i tym my sami jesteśmy silniejsi.
Kilka lat temu, gdy bylam ok. 8 miesięcy na diecie optymalnej myślałam, że zejdę z tego świata a psychicznie (ja osoba bardzo wesoła, miła i energetyczna) dól na kilometr 🙁
Jestem jak najbardziej za propagowaniem stylu vege.
I wcale bym się mocno nie wdawała w dyskusje w mięsożercami. Życie i tak pokaże kto miał rację.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja