hmm...w niku wszystko widac-Marcelina 😉
mialam byc Filipem, Esterą albo Amelią, nie mam pojecia skad rodzice wytrzasneli Marceline...ale przynajmniej oryginalnie 🙂
na drugie Anna po mamie, z bierzmowania Zosia
ja też mam oryginalne...rzadko zdarza się Lucyna poniżej 40 roku żcia 🙂
ale lubie wegierska odmine mojego imienia Luca
Kasia, kolejna c: na drugie - Anna. ''Katarzyna'' bardzo nie lubie, wiec: Kasia, ew. Kasienia C: trzeciego nie mam - postawialm sie i do bierzmowania nie poszlam >:]
pozdrawiam wszystkich C:
Heh, wyglada na to, ze jestem jedyna na forum... -Diana:) dla znajomych glukoza / Di / czasem Rekrut hehe Pozdrawiam:)
A ja widzę, że jestem jedyną jak na razie.... Sabina jestem : )...
ehh i znowu Kaśka xD byle nie Katarzynka !!! nienawiiiidze swojego imienia , chciałam byc oryginalna a tu prosze ,takie pospolite imie ;( miałam być Agatką albo Piotrusiem xD
Miałam być Maurycym(okropne, co?).
Ale jestem MARCELINA 😀
Natalia
Dariusz 🙂
A ja miałam być Michałem i koniec kropka. Jak się już urodziłam to miałam być Michalina (dzięki Bogu że nie) lub Natalia. Aktualnie jestem Gosia. Drugiego imienia nie mam. Ot, tak poprostu. Ale już postanowiłam że z bierzmowania będe Natalia (byłabym Anna ale mam siostre Annę Marie)
Alicja 🙂
miałam być Andrzejek, ale mój malutki brat powiedział mamie kiedy jechała do szpitale,że przywiezie mu siostrzyczke, więc jestem 🙂 Barbara Małgorzata Oznna 🙂
Sylwia 😎
sam nie wiem
miało mnie nie być, ale jestem...Beata. Długo nie cierpiałam mojego imienia, znajomi mówili mi Alfa, a na własne imię potrafiłam nie reagować na ulicy...aż dowiedziałam się, że pochodzi z łaciny i oznacza tą co przynosi szczęście, ładnie prawda...w końcu się z tym moim imieniem pogodziłam, nie jest źle.