Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Uzależnieni  

Strona 10 / 12 Wstecz Następny
hipiska
weteran forum

Taa, ale cisza pozwala ( w moim przypadku ) na okropne rozgalopowanie myśli, dlatego staram się jej unikać 😉
Chociaż akurat teraz otacza mnie prawie zupełna cisza - w tle jedynie szum zmywarki 😀

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 13/08/2009 2:50 am
Kama122
forumowicz

Słuchania muzyki
Zwierząt (jak nie ma zwierząt koło mnie czuje się dziwnie 😮 )
Neta

I od :

*wyliczania(podaje przyklad: lewa noga stapnelam 4 razy to prawa rowniez tyle razy musze.jak nie yo normalnie utrapienie)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/08/2009 4:34 pm
sabrinka
początkujący

Kawa- to przede wszystkim. Wiem, niezdrowe, jakis czas mialam przerwe, ale nie moge...;/ Slodycze- to tez zle;/ Woda mineralna- a to jak najbardziej dobrze- pije litrami:P

Nie zawsze niezdrowe, ja też jestem uzależniona od kawy ale piję wyłącznie astrę niskodrażniącą, która jest łagodna dla żołądka, zawiera antyutleniacze i takie tam...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 13/09/2009 2:34 pm
n.i.x
stały bywalec

a ja od lakieru do włosów bo moje włosy są niesforne a ja lubię mieć fryz a´la Shakira 😀
..no i trochę od internetu ..,

omnia vincit amor!!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/09/2009 2:38 am
Nantosvelta
forumowy expert

Moje uzależnienie od for internetowych (co można zresztą zaobserwować ;)) zmieniło się na uzależnienie od last.fm ^^

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/09/2009 8:43 pm
Dyzio
stały bywalec

No własnie, bo już dawno Ciebie tutaj nie widziałem :red:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/09/2009 9:29 pm
Sagamore
stały bywalec

...bo z pewnych rzeczy zwyczajnie się wyrasta 😀 😀 😀

stay classy...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/10/2009 2:46 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Uzależniona od Białowieży....

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/10/2009 8:01 pm
Nantosvelta
forumowy expert

Byłam kiedyś w Białowiezy, i mało co z tej wycieczki pamiętam ;/ Ale mnie ciągnie, żeby tam jeszcze kiedyś pojechać 😉

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/10/2009 8:04 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Bede tam na badaniach w nastepna wakacje 😀 zapraszam, zapraszam 😀 oprowadze po puszczy 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/10/2009 1:04 am
Sagamore
stały bywalec

a jakie Bellis są warunki? Mam nadzieję, że nie śpicie z żubrami pod drzewami 😉
Pytam, bo może i ja się wybiorę...

stay classy...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/10/2009 5:14 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Ej no nieee 😛 Chociaż byłoby to fajne doświadczenie 🙂
Ja spałam w stacji geobotanicznej i chyba będę tam mieszkać za rok. Nie wiem, zastanowię się. Generalnie to jest tam dość duża baza noclegowa. Od tandety zupełnie niepasującej do białowieskiego klimatu aż po śliczne domki z drewna które mnie doprawdy urzekły :love: Ceny przystępne ale też pewnie zależy. Ja płaciłam 20zł za dobę.
Najpiękniej jest podobno wiosną. Niestety nie miałam okazji widzieć. Duży urok ma też jesień. Brak komarów i piękne barwy drzew. Z Warszawy masz dobry dojazd bezpośrednio autobusem. Ja będę tam prawdopodobnie od lipca do września włącznie. Zależy też to od mojego promotora 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/10/2009 7:59 pm
Nantosvelta
forumowy expert

To jak i mi szczęście będzie sprzyjało to się z Wami wybiorę 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/10/2009 1:42 am
Sagamore
stały bywalec

no trzy miesiące w dziczy to musi być cudowna sprawa 🙂

jak nic mi nie pokrzyżuje planów to chętnych mogę podrzucić na miejsce. Jesienią rzeczywiście musi być fantastycznie i szkoda by to przegapić.
Bellis może namówisz promotora na wycieczki do trochę "cieplejszych" krajów 😀 😀

stay classy...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/10/2009 8:08 pm
StellaArtois
weteran forum

Po co do cieplejszych krajów? Polska jest piękna!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/10/2009 8:27 pm
Strona 10 / 12 Wstecz Następny

Praca