Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

P-ń serdecznie wita!  

Strona 3 / 7 Wstecz Następny
Milunia
bywalec

Jak będzie z tym spotkaniem? Może piątek lub sobota wieczorem? Czekam na propozycje dotyczące miejsca i czasu,i może tego, czy ktoś w ogóle przyjdzie:)

Sama chciałabym wiedzieć w który dzień, bo nie wiem jak zaplanować czas 🙂

Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2008 12:54 am
azizan
bywalec

Ja też bym chciała wiedzieć 🙂 ja mogę i w pnt i w sobotę 🙂

Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2008 1:33 am
/ula/
bywalec

Każdy by chciał wiedzieć, ale nikt nic konkretnego nie proponuje, więc może ja spróbuję... Co powiecie na sobotni wieczór? Tylko proszę niech ktoś wymyśli, gdzie możemy się spotkać:)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2008 2:40 am
verufer
bywalec

Mam do Was male pytanie: zamierzam wybrac sie do Poznania odwiedzic kolezanke, a ze nigdy tam nie bylem, to nie wiem gdzie sa jakies bary wegetarianskie 🙁 Mozecie napisac mi jakies male info? Z gory dziekuje i pozdrawiam 🙂

Chi vuol veder il ciel, poi morir'

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2008 7:27 pm
azizan
bywalec

Uwaga uwaga 🙂

tak więc spotkanie poznaniaków odbędzie się jak zaproponowała Ula w sobotni wieczór, mam nadzieje że wszystkim pasuje?

proponuje miejsce spotkania pręgierz, na starym rynku, a jako znak rozpoznawczy?? czerwone róże w butonierce?? :):) żart. ale w końcu musimy się jakoś rozpoznać co nie?? zapraszam wszystkich chętnych!!

Mam do Was male pytanie: zamierzam wybrac sie do Poznania odwiedzic kolezanke, a ze nigdy tam nie bylem, to nie wiem gdzie sa jakies bary wegetarianskie Mozecie napisac mi jakies male info? Z gory dziekuje i pozdrawiam

ja bardzo chętnie pomogę, tylko nie wiem czy nazwy ulic Ci coś dadzą??

Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2008 9:33 pm
/ula/
bywalec

Ja jadam czasem w Green Way na Taczaka, tu masz link, który może Ci pomóc zlokalizować ten bar http://www.zumi.pl/1225223,Bar_Wegetarianski_Green_Way,Poznan,firma.html

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2008 9:58 pm
/ula/
bywalec

a co do spotkania, to może jeszcze zaproponuję godzinę: 20:00. pasuje? a znak rozpoznawczy... to może niech kto inny wymyśli:)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2008 10:01 pm
Milunia
bywalec

Uwaga uwaga 🙂

tak więc spotkanie poznaniaków odbędzie się jak zaproponowała Ula w sobotni wieczór, mam nadzieje że wszystkim pasuje?

proponuje miejsce spotkania pręgierz, na starym rynku, a jako znak rozpoznawczy?? czerwone róże w butonierce?? :):) żart. ale w końcu musimy się jakoś rozpoznać co nie?? zapraszam wszystkich chętnych!!

Ja się zgadzam tylko proponuję wcześniejszą godzinę tak ok 17.00/18.00.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2008 10:45 pm
/ula/
bywalec

Ok, może być 18?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2008 11:15 pm
verufer
bywalec

ja bardzo chętnie pomogę, tylko nie wiem czy nazwy ulic Ci coś dadzą??

Dadza 🙂 Dzieki 🙂
/ula/ tez wielkie dzieki 🙂 Pozdrawiam 🙂

Chi vuol veder il ciel, poi morir'

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2008 11:23 pm
Milunia
bywalec

Ok, może być 18?

Jak dla mnie może być 🙂 I myślę, że Azizan nie będzie miała nic przeciwko temu 🙂
To jesteśmy umówione 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/04/2008 1:45 am
azizan
bywalec

ależ oczywiście , też wole 18 🙂 nie z osobistych względów, ale tak działa PKP :). bardzo się ciesze z tego spotkania. Niezmiernie mi miło będzie spotkać wege z Poznania. co do znaku- ja mam okulary i jestem ścięta na chłopca. i na pewno będę miała mp3 na uszach 🙂

verufer- taczaka 2, Zeylanda 3,23 lutego 11. na taczaka prowadzą mała knajpkę w bramie dwie siostry, które chętnie doradzą. jedną wadą tam są plastikowe talerze. ale jedzonko - ok.

jak potrzeba- chętnie zaprowadzę 😀 . pozdrawiam

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/04/2008 8:00 am
nova.nike
bywalec

heh, szkoda że jednak sobota a nie dziś. nie każda sobota mi pasuje i niestety ta jutrzejsza własnie nie. ale życzę udanego spotkania i mam nadzieję że nastepnym razem się zapłapię.

supergirl;)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/04/2008 9:29 pm
Milunia
bywalec

Nie martw się Nova.Nike 🙂 Możemy spotkanie powtórzyć zaraz w maju, przecież nic nie stoi na przeszkodzie. A wtedy już na pewno wszysy będą 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/04/2008 10:24 pm
/ula/
bywalec

też się cieszę... tak więc: do zobaczenia jutro:)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/04/2008 12:01 am
Strona 3 / 7 Wstecz Następny

Praca