Jak będzie z tym spotkaniem? Może piątek lub sobota wieczorem? Czekam na propozycje dotyczące miejsca i czasu,i może tego, czy ktoś w ogóle przyjdzie:)
Sama chciałabym wiedzieć w który dzień, bo nie wiem jak zaplanować czas 🙂
Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.
Uwaga uwaga 🙂
tak więc spotkanie poznaniaków odbędzie się jak zaproponowała Ula w sobotni wieczór, mam nadzieje że wszystkim pasuje?
proponuje miejsce spotkania pręgierz, na starym rynku, a jako znak rozpoznawczy?? czerwone róże w butonierce?? :):) żart. ale w końcu musimy się jakoś rozpoznać co nie?? zapraszam wszystkich chętnych!!
Mam do Was male pytanie: zamierzam wybrac sie do Poznania odwiedzic kolezanke, a ze nigdy tam nie bylem, to nie wiem gdzie sa jakies bary wegetarianskie Mozecie napisac mi jakies male info? Z gory dziekuje i pozdrawiam
ja bardzo chętnie pomogę, tylko nie wiem czy nazwy ulic Ci coś dadzą??
Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.
Ja jadam czasem w Green Way na Taczaka, tu masz link, który może Ci pomóc zlokalizować ten bar http://www.zumi.pl/1225223,Bar_Wegetarianski_Green_Way,Poznan,firma.html
Uwaga uwaga 🙂
tak więc spotkanie poznaniaków odbędzie się jak zaproponowała Ula w sobotni wieczór, mam nadzieje że wszystkim pasuje?
proponuje miejsce spotkania pręgierz, na starym rynku, a jako znak rozpoznawczy?? czerwone róże w butonierce?? :):) żart. ale w końcu musimy się jakoś rozpoznać co nie?? zapraszam wszystkich chętnych!!
Ja się zgadzam tylko proponuję wcześniejszą godzinę tak ok 17.00/18.00.
Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.
ależ oczywiście , też wole 18 🙂 nie z osobistych względów, ale tak działa PKP :). bardzo się ciesze z tego spotkania. Niezmiernie mi miło będzie spotkać wege z Poznania. co do znaku- ja mam okulary i jestem ścięta na chłopca. i na pewno będę miała mp3 na uszach 🙂
verufer- taczaka 2, Zeylanda 3,23 lutego 11. na taczaka prowadzą mała knajpkę w bramie dwie siostry, które chętnie doradzą. jedną wadą tam są plastikowe talerze. ale jedzonko - ok.
jak potrzeba- chętnie zaprowadzę 😀 . pozdrawiam
Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja