Ja bardzo chętnie się z kims spotkam :)kino,spacer, obiad, itp 😀
Jak co to mój numer gg 9765923 🙂
Pozdrawiam
Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.
hej poznaniacy 🙂 ponieważ do tego tematu zaglądają przede wszystkim poznaniacy, pozwolę sobie poprosić o pomoc 😮
kilka dni temu przybłąkał się do mnie mały kocurek którego niestety nie mogę zatrzymać ze względu na ilość zwierzaków w domu. kocurek ma około 4 mc i jest absolutnie zdrowy i wesoły. błagam jeżeli znacie kogoś kto chciałby kotka to piszcie jestem w stanie dowieź go w każde miejsce na terenie wlkp. gg 13591418
gdyby zwierze zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
Widziałam jakieś plakaty informujące o tym wykładzie i zastanawiałam się, czy nie iść na niego. Dziś jednak znalazłam informację o innym ciekawym wykładzie tego dnia- "Ochrona zwierząt- zagadnienia prawnokarne" (Dr J. Piskorski, UAM, Katedra Prawa Karnego); jeden z wielu wykładów w ramach uniwersyteckich wykładów otwartych pt. Człowiek w świecie zwierząt- zwierzęta w świecie człowieka. Chyba wybiorę sie na to. Więcej informacji: http://wydzial.historyczny.amu.edu.pl/
[edytowane 8/10/2008 przez /ula/]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja