To kto potwierdza przyjście ? Zliczy się osoby razem z drugim forum.
Myślę, że najlepiej jakoś tak wcześnie w sobotę w południe ?
Edit Bellis, No już w sobotę zapadło, ludzie mają inne plany, koncert Kazika itd.
[edytowane 28/4/2011 przez tru]
Nie odbyło się ze względu na brak zainteresowanych 🙂
Kolejne podejście : najbliższa sobota (7 maj) lub niedziela (8 maj).
Co prawda to mój pierwszy (mam nadzieję, nie ostatni) pościk tu na forum, ale ja też jestem z Poznania i jeśli w weekend nigdzie nie wybędę (a nie zapowiada się), to chętnie się spotkam 🙂
I ogólnie to się witam , właśnie chciałam powitalny temat założyć 🙂
Co prawda to mój pierwszy (mam nadzieję, nie ostatni) pościk tu na forum, ale ja też jestem z Poznania i jeśli w weekend nigdzie nie wybędę (a nie zapowiada się), to chętnie się spotkam 🙂
I ogólnie to się witam , właśnie chciałam powitalny temat założyć 🙂
Hej 🙂 Miło Cię powitać.
Miejsce spotkania to Park Jana Pawła II, ławka nad jeziorem oznaczona zieloną strzałką (trzeba przesunąć mapę trochę w dół bo widać tylko czerwoną).
Wstępny termin sobota samo południe, możliwe jednak głosowanie i zmiany.
[edytowane 3/5/2011 przez tru]
Mnie również miło 🙂
Czyli że to się dojeżdża do AWF-u, w prawo do Drogi dębińskiej i gdzieś tam jest jezioro tak? Dobrze kojarzę?
A tak ogólnie to chyba tylko ja jestem chętna 😛
Tak, koło drogi Dębińskiej w parku nad jeziorem 🙂
Jest kilka osób spoza forum.
W sobotę od 10 do 13 jestem w pracy, w Luboniu.
Dobije do Was jak skończę jeśli się spotkacie w sobotę.
[edytowane 5/5/2011 od Bellis_perennis]
Ja wstępnie tak na 90% będę.. gdyby się coś miało zmienić, napiszę.
Tutaj jest wątek na tym drugim forum dotyczący pikniku .
http://www.forumveg.pl/viewtopic.php?t=5331&start=180#104461
Kurczę a ja nie wiedziała, że to aż na taką skalę zabawa... o kurcze, to ja nie wiem czy ja się nadaję 🙁
PS. Czy ja mogę nieśmiało poprosić o kontakt do kogoś kto na pewno będzie? W razie gdybym się zgubiła/miała nie dotrzeć/zostałabym zamordowana po drodze/itp itp
[edytowane 6/5/2011 od MannaPoranna]
Manna mogę Ci wysłać na priva swój nr ale ja się spóźnię więc chyba bez sensu :/
Spoko dzięki, już się dogadaliśmy 🙂
Witajcie, Koziołki. 🙂
Co prawda nie jestem poznańskim kozłem, a gorzowskim słoniem, ale właśnie dlatego, że piszę z mało koziołkowatego i mało wegetariańskiego miejsca, gdzie spotkanie takich jak Wy zdarza się rzadziej niż natknięcie się na dzika w lesie, chcę Wam powiedzieć... ze macie fajnie! I tak macie dobrze, Kozły, i tak... 🙂
Miło przekonać się naocznie (czy tam nazdjątnie), że rzeczywiście Wasze spotkania dochodzą do skutku. Tak trzymać! Może kiedyś wpadnę do Was na piknik...
Pozdrawiam
Trąba z Gorzowa 🙂
Było pysznie! 😀
co z resztą widać...