Miło mi zawitać na Waszym forum 🙂 Mięsa nie jem od trzech lat, z wyjątkiem małej przerwy, która wydarzyła się ostatnio kiedy sporadycznie spożywałam ryby... dlatego też nie bardzo mogę nazwać się wegetarianką, jednak cały czas do tego dążę, a właściwie do weganizmu 😉 Jednak wszystko krok po kroku 🙂
Mieszkam w trójmieście i niedługo skończę 20 lat. W tym roku studiowałam biologie na Uniwersytecie Gdańskim... jednak zrezygnowałam, kiedy na własnej skórze zorientowałam się, że to nie dla mnie 😉 Lubię uczyć się języków obcych, choć zwykle mój zapał okazuje się słomiany,ale walczę z tą nieprzydatną cechą 🙂 Namiętnie też oglądam anime i czytam mangi 🙂
Uwielbiam chodzić na spacery, zwłaszcza po lesie! Bardzo też żałuję, że nie ma własnego ogródka, gdyż uwielbiam grzebać w ziemi, patrzeć jak coś rośnie, dbać o to 😀
A na imię mi Agata 😉
Miło mi jest Was wszystkich poznać 🙂
Witaj Agato, fajnie, że do nas wpadłaś. Jak języków się uczysz? Moim marzeniem zawsze było umieć ich wiele, niestety zapał i zdolności mam za mało. Próbowałam kilka miesięcy z włoskim, potem esperanto, migowy(uczę się wciąż), bardzo lubię też słuchać jak ktoś mówi po czesku
nie bardzo mogę nazwać się wegetarianką, jednak cały czas do tego dążę, a właściwie do weganizmu 😉 Jednak wszystko krok po kroku 🙂
"Ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka":)
Witaj, Agato! Miło cię poznać:)
Żadna prawda nie wydaje mi się bardziej oczywista niż ta, że zwierzęta potrafią myśleć i odczuwać tak jak ludzie
[b]JAGA [/b] , jestem samoukiem, taka forma nauki mi najbardziej odpowiada, zaopatruję się w jakiś podręcznik i ... zazwyczaj potem stoi na półce 🙄 Tak to jest niestety jak jest się leniem 😉 Ale teraz wiosna pełną parą więc wreszcie się za to wezmę 🙂 Na półce stoi podręcznik do arabskiego i hiszpańskiego 🙂 Zobaczymy jak to ze mną będzie 😉
[b] katie_chatterbox[/b] , otóż to 😀
[b] Milunia[/b] , ja też się bardzo cieszę 🙂
[b]Loviisa-chan [/b] , z mang to "detektyw Conan", "Kamikaze Kaito Jeanne", "Fruits Basket", twórczość Pań z CLAMP'a i inne podobne 🙂
Więcej anieme oglądam niż czytam mang... ostatnio "Ayashi no Ceres", "Clannad" i ogólnie to co mi w oko wpadnie 😉
[edytowane 22/4/2008 od Kokoro]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja