Cześć! Witam szanowną ekipę wege-intetrnautów!
Dość nieśmiało wchodzę na to forum, bo stosunkowo niedawno odkryłem dla siebie internet i nie mam dużego doświadczenia w rozmowach w sieci. Mam 27 lat, wegetarianinem jestem od...jakichś 7-miu , 8-iu lat, dokładnie tego nie liczę. Niejem mięsa z przyczyn humanitarnych, nie wiąże się to u mnie z jakimis specjalnymi założeniami filozoficznymi,czy religijnymi, po prostu - jak to powiedział Bernard Shaw - nie chcę zjadac przyjaciół. A co robię poza tym? Niedawno skończyłem studia, probuję znaleźc pracę, co przy moim wykształceniu jest trudne- zrobiłem dyplom z malarstwa. Może niedługo uda mi się zorganizować wystawę... zobaczymy. Poza tym lubię komiksy, Monty Pythona, starego rocka, dobra literaturę, długie nocne dysputy z kumplamii i hippisowskie klimaty.
Myślę, że fajnie będzie mi się spotykać z wami na tym forum, pierwsze wrażenie mam bardzo sympatyczne 🙂 .Hej hej!
witaj Hobbit!
wygladasz na ciekawa osobe - mam nadzieje, ze przyczynisz sie do wzbogacenia naszych czasem powaznych, a czasem blahych i nieco frywolnych dyskusji na forum, gwarantuje, ze nie bedziesz sie tu nudzil - tyle tu roznych osobowosci...
jak bedzie cos wiecej wiadomo o twojej wystawie to powiedz - z checia przyjde (o ile bede mogla) 🙂
pozdrawiam, euridice.
animals are my friends and i don't eat my friends || GO VEGAN!
Co maja z hobbitów? są małe, raczej okrągłe, mają sympatyczne buźki - takie trochę skrzaty.
Co maluję? Czasem portrety, czasem takie różne dziwne postacie, trochę bajkowe, trochę komiksowe . Znasz twórczość Dudy-gacza, albo Stasysa?trochę w tym kierunku. no i swego czasu robilem komiksy.
moje techniki: zazwyczaj akryl, pastel, węgiel, ołówek... a czy Ty też może coś malujesz?
Cześć Natalka! 😀 🙂 !!! Miło Cie poznać. Mieszkam w Nowym Targu, ale w tym momencie mam zamiar przeprowadzić się do Krakowa - jak tylko znajdę tam prace. no i wystawę, jeżeli do niej dojdzie, miałbym też tam. A w jakim stylu robisz Grafiki i instalacje? Jakie "światy" w pastyce Cię interesują?
ja tez lubie hobbity i tolkiena (chociaz od "hobbita" wole "wladce pierscieni") 😀
o, w Nowym Targu?? fajnie, masz moze jakies koneksje z lotnictwem?? bo moja przyjaciolka ma tam babcie, a jej dziadek (ktory juz niestety zmarl) byl tam dosc znany i wogole, cala ich rodzina jest lotnicza... (to tak tylko na marginesie... 😉 )
moja siostra (rok mlodsza ode mnie) chodzi do liceum plastycznego w gdyni(a wczesniej do gimnazjum), ma super-talent (wszyscy tak uwazaja), swietnie jej idzie (poza tym, ze swietnie rysuje i maluje to jest jeszce dobra z przedmitow scislych - niezle nie? kocha matme i fize, ktorych ja niecierpie 😡 ). stasznie zazdroszcze jej talentu, no ale coz... trudno. polecilbys takie studia? bo ona by chciala isc na architekture (i wszyscy jej mowia zeby to zrobila - zarobki blabla) albo na grafike (ona sama chcialaby wlasnie bardziej na grafike), ale tak na prawde to sama jeszce nie wie.
hyh, troche sie rozpisalam i to niezbyt na temat - wybaczcie 😛
pozdrawiam, peace.
animals are my friends and i don't eat my friends || GO VEGAN!
Ogolnie mowiac zafascynowana jestem kubizmem i surrealizmem, prace Salvadora Dali'go sa dla mnie genialne. Jednak sama nie probowalam tworzyc w tych stylach.
Kiedys chcialam isc na ASP, ale ostatecznie zdecydowalam, ze pojde do Liceum Ogolnoksztalcace do klasy dwujezycznej z niemieckim, ale za rok wybieram sie na architkture.
Przez nauke nie mam niestety czasu na tworzenie grafik i instalacji, z checia zajmowala bym sie tym caly czas. Wczsniej zanim poszlam do liceum tworzylam tego bardzo duzo, bralam udzial w konkursach, zajeciach plastycznych itd. Zaluje, ze nie poszlam do szkoly artystycznej i dalej nie rozwijalam moich zainteresowan, zajelam sie sportem noi szkola...
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja