Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Hej Hej  

Strona 3 / 5 Wstecz Następny
karmita
rozmówca

a w kulturze veddyjskiej avatar to podobno inkarnacja boga

Karmita

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 5:16 pm
Hobbit
bywalec

Cześć Silje!!! 🙂 :D! Fajnie, że mamy podobne zainteresowania. Rysujesz oczy... podoba mi się to. Był czas że lubilem rysować twarze z ogrooomnymi "gałami". No, ale u mnie zawsze byla ta twarz, same oczy to coś nowego.... Co do awatarów, myśle o jakims fajnym zwierzaku, albo ojakiejś "charaktaernej" ludzkiej twarzy, moze jakieś zdjęcie Iana Andersona z Jethro Tull.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 6:19 pm
Hobbit
bywalec

Cześć Karmita!! 😀 😀 .Fajnie Cie pozbnać. Przyznam uczciwie, że jestem trochę zelony w elektronice i nie bardzo rozumiem, co to znaczy'" puscic pawia w etnikolorze". Nie jestem pewien, czy chodzi Ci o jakis program graficzny? nie za bardzo też rozumiem co to jest 'vrindanet"i co znaczy "pognać"..w zasadzie w ostatnich latach mialem raczej sporadyczny kontakt z komputerem, dopiero się rozkręcam..
A avatar.. tak, spotkałem sięz tym , tezinteresuję się trochę filozofia Wschodu.. o ile pamiętam to np. Kryszna był Avatarem Boga Wisznu...mam rację? 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 6:29 pm
ana:)
bywalec

Coz za przywitanie 🙂
Chyba Ci zazdroszcze 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 6:29 pm
Hobbit
bywalec

CzeeśćAna:)! Miło Cię znowu spotkać!!!! 🙂 🙂 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 6:31 pm
bywalec

Mi rowniez bardzo milo:D

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 6:42 pm
Hobbit
bywalec

co nowego u Ciebie?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 6:57 pm
bywalec

Dzisiaj przepytalam wszystkich moich kolegow z klasy czy znaja chociaz jednego faceta vege i stwierdzili ze nie. Wiec spytalam kumpla czemu je mieso, on na to:" bo chce zyc". Teraz widzisz z kim ja obcuje:(

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 7:08 pm
Hobbit
bywalec

no cóż, rzeczywiście dość to pesymistyczne... 🙁 trochę to ujma dla męskiego honoru, może są rożne srodowiska. ja w czasach licealnych istudenckich trzymałem sie w klimatach takiej rockowej alternatywy, tam wegetarianizm był dość popularny i wśród dziewczyn i chłopaków.. może to po prostu była specyficzna ekipa...
...je mięso bo chce żyć... no, cóż, spotkąlem sę z takimi opiniami. a wiesz co? Leonardo da Vinci długo żył i był dużym, silnym chłopem, a nie jad łmięsa. Tak samo Platon. A ;popatrz na Paula Mc. Cartneya - ma 60 lat a energii pozazdrościłby mu niejeden dwudziestolatek. a też stary wegetariain... 🙂 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 7:32 pm
katrinko
stały bywalec

eh...no tak... 🙁 na tym forum nie ma pm-czyli prywatnych wiadomości

oczywiście że jest na tym forum możliwość wysyłania prywatnych wiadomości, chociaż w dziwny sposób, nie da się tego zrobić z profilu, tylko przez listę użytkowników.
Przy okazji witam i pozdrawiam, Hobbicie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 7:38 pm
bywalec

Do nich to niedociera. Zal mi ich po tak pozatym to sa fajni ludzie> I do tanca i do rozanca 😀 😀
A co u Ciebie?? jak mija dzionek 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 7:38 pm
Hobbit
bywalec

Cześć Katrinko!!!! 🙂 😀 !!! Właśnie się "zadomawiam" na tym portalu, pewnie nieraz na siebie trafimy w różnych rozmowach!!!! Fajnie tu u was!!!! 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 8:09 pm
Hobbit
bywalec

wiesz Ana - większość moich kumpli, to też mięsożercy i jasne, że ich lubię! Żyjemy w świecie, w ktorym wegetarianie są mniejszością i to że ktoś je mięso nie świadczy o nim jakoś źle. Po prostu taki ktoś nie ma pewnych przemyśleń, ktore w naszej kulturze są dość nietypowei nie dla wszystkich oczywiste(?).

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 8:15 pm
Majowa
bywalec

Witaj Hobbit. Ja w sumie też nie znam żadnego wegetarianina w realu tak jak koleżanki. Nie wiem czemu tak jest. A skoro sie o sztuce zrobiło to ja studiuje obecnie historię sztuki, a malować to nie maluję. Czasami bym chciała ale wydaje mi się, że nie umiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2006 10:50 pm
Hobbit
bywalec

Hej hej Majowa!!! 🙂 🙂 Fajnie, mam troche, znajomych, studiujących historię sztuki i to bardzo fajne osoby! A jezeli czasem chcesz malowac, to dlaczego przejmujesz się, że nie umiesz? może gdybys sprobowala okazaloby się, ze dobrze Ci idzie! A poza tym wysdaje mi się, że w malowaniu powinno chodzić to , żeby się dobrze bawic, a nie oto, żeby robić od razu jakies wielkie dzieła! Pozdrowienia!!!! 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/02/2006 12:30 am
Strona 3 / 5 Wstecz Następny

Praca