Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Wita serdecznie  

megi
 megi
początkujący

Mam 23 lata i niedawno dojrzałam do decyzji o wegetarianiżmie. Jestem z tago bardzo zadowolona. Zwierzaki zawsze były obecne w moim domu i kazdy potrzebujący mniejszy brat znajdował w nim pomoc i schronienie, jednak wcinając szyneczke nie myślałam za duzo o tym jak ta szyneczka powstaje. Studiuje technologie przemysłu i to własnie jeden z egzaminów z tak zwanych zwierzaków, czyli technologii przemysłu pochodzenia zwierzacego otworzył mi oczy. Co prawde w domu zmagam sie jeszcze ze zdaniem rodzinki że to nie zdrowo że będe chora, powstaną niedobory i te sprawy, ale ja jestem bardzo zadowolona ze swolel decyzji. Dotychczas jakos dłuzsze ogresy nie jedzenia mięsa wpływały na to że było mi słabo, zimno i byłam wiecznie zdenerwowana, ale tym razem tak nie jest. Jestem bardzo zadowolona i ciesze sie że istnieje taka stronka jak ta.

Pozdrawiam Was serdecznie i ciesze sie że jestescie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/02/2006 12:48 pm
euridice
stały bywalec

witaj megi, milo cie poznac 🙂

to wspaniale, ze podjelas taka decyzje - na nia nigdy nie jest za pozno ani za wczesnie. odzywiaj sie prawidlowo to prawie na 100% nie powinnas zauwazyc u siebie jakichs skutkow ubocznych diety wegetarianskiej - poczytaj sobie ta stronke i rozne ciekawe, przydatne rozmowy na forum.

dobrze, ze kolejna osoba dolaczyla do naszego sporego juz grona spolecznosci weg*an - czuj sie jak u siebie w domu! 😀

pozdrawiam.

p.s. poczytaj sobie temat o czacie (jest w "Ogólne") i przybadz dzisiaj o 20.00 - bedzie vege-spotkanie :]

animals are my friends and i don't eat my friends || GO VEGAN!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/02/2006 2:13 pm
Natalka
bywalec

Witam Cie megi, fajnei, ze jest nas co raz wiecej 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/02/2006 2:29 pm
Hobbit
bywalec

Cześć Megi! 😀 Fajnie Cie poznać! Tez jestem tu nowy (od trzech dni), ale wrażenia mam z tej stronki i ludzi bardzo sympatyczne! 😀 🙂 😉 😉
fajnie, że zdecydowałas sie na wegetarianizm!! Wiesz, chyba dużo ludzi na początku po zmianie diety nienajlepiej się czuje fizycznie. Może to taka reakcja na przestawienie. Ja też pamiętam, że przez pare dni bylo mi trochę slabo, ale potem wszystko wrócilo do normy!!!
Hej hej! Tak trzymaj!! 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/02/2006 5:12 pm
dziubek22
rozmówca

cześć megi. miło mi Cię poznać 🙂 😀 🙂 tym bardziej miło, że jesteśmy w równym wieku ( prawie bo jeszcze przez kilka miesięcy mam 22). jestem pewna, że ta stronka Ci się spodoba.
pozdrawiam serdecznie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/02/2006 5:31 pm

Praca