Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

co was najbardziej denerwuje u ludzi?  

Strona 3 / 5 Wstecz Następny
Nantosvelta
forumowy expert

Tez nie znosze takiego zakłamania. Zdarza mi się uśmiechać na pokaz, ale nie znosze krzywdzić innych osób

A co do bałaganiarstwa, to mnei raz na jakiś czas bierze na takie super mega porządki i wtedy wszystko psrzątam :rotfl: Za brudem nie przepadam, ale porozrcuane na fotelu ubrania, na biurku liczne rzeczy :rotfl: Dobrze, że jeden mój przyjaciel powiedziął, że też chce się wyprowadzić z domu, teraz mogę szukać mieszkania da dwóch :rotfl: Przynajmniej będę wiedział z kim mieszkam. On pedantem nie jest, chociaz lubi porządek i wie jaka ja jestem 😀 jest moim zbawieniem teraz. Tylko musz ejeszcze trochę wytrzymać 🙁

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 9:01 pm
hipiska
weteran forum

Szacunek....No właśnie.....Jeżeli ktoś nie szanuje innych, to wobec siebie również nie ma zbyt wielkiego szacunku, moim zdaniem. Ale ja czasem też miewam z tym problemy....Jeżeli kogoś NIENAWIDZĘ to trudno mi taką osobę szanować, chociaż od pewnego czasu mi się udaje....
A tak poza tym to nienawidzę ludzi grających na uczuciach innych i uważających się za PANÓW TEGO ŚWIATA. W czym jesteście, do cholery, lepsi od przeciętnego człowieka żyjącego w przeciętny sposób?! 😡 A, wy nie jesteście PRZECIĘTNI. No tak. " Elita "pieprzona! 😡
Hmm, mam nadzieję, że moja wypowiedź nie zostanie uznana za zbyt gruboskórną... 😉

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/08/2008 12:10 am
smalandsstova
rozmówca

a ja nie lubie fochów,wrrr,ale mnie koleżanka taka jedna denerwuje gdy się na mnie obraża,a to ja powinnam to zrobić 😡 !

[IMG]http://img523.imageshack.us/img523/3783/bannersn2.jpg[/IMG]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/08/2008 12:33 am
Stanisław
weteran forum

A tak poza tym to nienawidzę ludzi grających na uczuciach innych i uważających się za PANÓW TEGO ŚWIATA.

Hipisko, nie bardzo rozumiem kogo masz na myśli 😮

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/08/2008 12:58 am
hipiska
weteran forum

No cóż, jak dla mnie Stanisławie dużo jest takich ludzi, zdecydowanie za dużo... 😉 Kogo konkretnie? Na to ci nie odpowiem, bo nie ma określonej grupy społecznej, takich ludzi można spotkać WSZĘDZIE!!!!

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/08/2008 3:31 am
pontonica
bywalec

Ha, a ja wiem, o jakich ludzi Ci chodzi ! 🙂 Jest to grupa ludzi, ktora mozna spotkac w kazdym miescie, niezaleznie od wielkosci. ,,Woza sie" po ulicach (zawsze, koniecznie w grupie co najmniej 10-osobowej) i obgaduja wszystkich, ktorych mijaja,a nie zasluguja na ich pozdrowienie 😛 Sa to ludzie z kompleksem wyzszosci, ktorzy zbytnio przeceniaja swoja role na swiecie, ktorzy mysla, ze jak wyciagna sobie firmowe buty spod spodni i zaloza koszulke tyl na przod, chcac kreowac nowa mode(wierzac, ze wszyscy chca byc tacy jak oni:P), beda "fajni". Czesto spotykaja sie w modnych lokalach, aby przyszpanowac nowym telefonem, pogadac o swojej wyjatkowosci i przy tym zrobic z siebie kompletnych debili.
Uwielbiam ich 😀 Czasem wkurzaja, racja, ale najczesciej mozna sie z nich posmiac, gdy odwalaja jakas scene. Tak wiele im zawdzieczam.....tak zabarwiaja moje zycie xD zabawni ludzie 😀
Wiec, Hipisko...popieram Twoje zdanie, krotko mowiac 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/08/2008 4:45 pm
Catinahat
bywalec

Loviisa, zawsze mnie zastanawiało co taka spóźnialska osoba robi że się nie może wyrobić :question: może przemeblowanie mieszkania przed wyjściem z domu 😀

myślę że do końca będzie to dla mnie niezgłębiona tajemnica, coś w rodzaju 'jak powstał wszechświat?' 😛

a wszystkim zblazowanym snobom mówimy głośne NIE

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/08/2008 6:49 pm
Catinahat
bywalec

Tego nawyku warto się też pozbyć bo to ułatwia życie. Moja kumpela już kilkakrotnie była z pracy wywalana właśnie za spóźnienia.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/08/2008 7:36 pm
Catinahat
bywalec

Może trzeba jeszcze umieć się spóźniać 🙂 I mieć dużo uroku osobistego żeby zauroczyć szefostwo 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/08/2008 7:55 pm
Nantosvelta
forumowy expert

Ja jeszcze nie cierpię ludzi, którzy narzucają swoje zdanie, ale mówią, że tego nie robią. Nie cierpię tego, a później się dziwią, dlaczego nie lubię z nimi rozmawiać na pewne tematy 😮
A dzisiaj ma taki parszywy dzień, że nawet spóźniłam się parę minut na rozmowę kwalifikacyjną (a nie znoszę się spóźniać 😡 ) A jutro będę nie znosiła mojej matki i starszej siostry. Po 2 miesiącach się do nich jadę i juz to widzę 😉 po prostu miodzio 😉 Dlatego nie nawidze ludzi, którzy maja do innych pretensji, że im nie pomagają, mimo tego, że pomagają, a nie potrafią zadbać o swoje własne życie 😡 ech...

I jeszcze raz: nienawidzę PEDANTERII

[edytowane 29/8/2008 przez Nantosvelta]

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/08/2008 2:54 am
agata18
bywalec

mnie denerwuje u ludzi to że chcą żyć życiem innych...

lady vegan

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/08/2008 5:22 pm
StellaArtois
weteran forum

przemądrzałych ludzi 😡

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/08/2008 6:33 pm
krysia
bywalec

Denerwują mnie ludzie,którzy uważają,że mają prawo osądzać innych a za grosz nie maja samokrytyki,nie lubię też takich,którzy się obrażają za szczerość.Nie toleruję hipokrytów!!!!!!

http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/08/2008 7:09 pm
Ktosiek
stały bywalec

Co denerwuje?
To:
http://www.photoblog.pl/olax91/22728884/fok_i_kruk.html
i to:
http://www.photoblog.pl/olax91/22819724/the_end.html

Ale, jak powiedziała mamusia:
Nie ruszaj gówna, bo zacznie śmierdzieć. I pod żadnym pozorem nie zachowuj się podobnie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/08/2008 7:10 pm
Loviisa-chan
stały bywalec

To pod Twoim adresem?? Naprawdę można być tak chamskim i bezinteresownie złośliwym ??

[edytowane 27/11/2008 od Loviisa-chan]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/08/2008 7:40 pm
Strona 3 / 5 Wstecz Następny

Praca