w zwiazku z posiadaniem minimalnej kultury osobistej przywituje sie- szalom
w zwiazku z brakiem czasu na pisanie o sobie- szukac na google- assasello987
w zwiazku z wege: u mnie to idzie etapami z roznych wzgledow - najpierw bylam rok semiwege ( o ile dobrze to nazywam-- osoba uznajaca mieso drobiowe) obecnie jestem ichti na zasadzie spozywania ryb raz na kilka miesiecy.
To teraz jesteś ichtiwegetarianką czy ichtitarianką ? 🙂
a czym to sie rozni?
Owszem, jest różnica. Ichtiwegetarianie to tacy ludzie, którzy uważają się za wegetarian lecz jedzą ryby bo myślą, że to nie mięso a ichtitarianie to po prostu ludzie jedzący mięso rybie lecz nie jedzący innego mięsa i nie utożsamiają się z wegetarianami. 🙂
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
To teraz jesteś ichtiwegetarianką czy ichtitarianką ? 🙂
a czym to sie rozni?
Owszem, jest różnica. Ichtiwegetarianie to tacy ludzie, którzy uważają się za wegetarian lecz jedzą ryby bo myślą, że to nie mięso a ichtitarianie to po prostu ludzie jedzący mięso rybie lecz nie jedzący innego mięsa i nie utożsamiają się z wegetarianami. 🙂
ja uwazam ze mieso ryby to MIESO RYBY :p jem na swieta i pare razy do roku. w pewien sposob utozsamiam sie z wege bo byc moze to kolejny etap przejsciowy. chociaz wegananka nigdy nie bede
Witaj assasello987 🙂
Naszym celem musi być wyzwolenie się... poprzez rozszerzenie kręgu współczucia na wszystkie żywe istoty i na cały cudowny świat natury. Albert Einstein
http://delicious.blog.pl/ - zapraszam na mojego bloga kulinarnego 😀 wiem że trochę mało ale założy
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja