Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Hej!  

GinEf
świeżaczek

Witam Wszystkich serdecznie 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/09/2009 7:16 pm
hipiska
weteran forum

Witaj 🙂

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/09/2009 8:44 pm
Admin
stały bywalec

Witaj 🙂 Coś więcej o sobie? ;>

Wege Studio

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/09/2009 11:29 pm
Vida
 Vida
rozmówca

Cześć! Faktycznie coś by się miło było dowiedzieć

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/09/2009 11:50 pm
Wege-mewka
bywalec

Hej! : )

Więc, coś o sobie ?
Jesteś wege? Jesli tak, to od kiedy ? : )

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/09/2009 1:08 am
hipiska
weteran forum

Osobnik nieśmiały się pojawił 😉

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/09/2009 2:43 am
GinEf
świeżaczek

Hah :> Siema raz jeszcze 😉
Jestem wegetarianką od nieco ponad 3 lat, ale myślę, że nie jest AŻ tak ważne jak długo żyje się bez mięsa ze zmarłych zwierząt, ważne, że w ogóle przejrzeliśmy na oczęta. Tak mówię o tym, bo często widzę w postach takie informacje - jak długo, od kiedy, ile. Przyznam, że zastanawia mnie ta licytacja. Może odbieram to trochę nad wyraz, ale cóż 🙂

Poza tym studiuję, dodam, że w Toruniu, mam 23 lata, ostatnie moje odkrycie muzyczne to Jesse Cook. Jestem teraz na wakacjach na wsi, w domu u rodziców. Czas wypełniam czytaniem książek, gazet i jazdą na rowerze po lasach z Metallicą w uszach.

Ubieram sie w lumpeksach i uwielbiam kasze jaglaną z miodem i utartym jabłkiem 😀

Buziaki 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/09/2009 1:52 pm
Wege-mewka
bywalec

No nie powiedziałabym że nieśmiały. ; )
Witaj jeszcze raz:P

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/09/2009 6:17 pm
CzarnaWdowa
forumowicz

Tak mówię o tym, bo często widzę w postach takie informacje - jak długo, od kiedy, ile. Przyznam, że zastanawia mnie ta licytacja. Może odbieram to trochę nad wyraz, ale cóż 🙂

To pewnie dlatego, że każdy jest taki dumny z siebie. 😀 A tak poważnie, to masz rację, nie liczy się czas, ale samo postanowienie

uwielbiam kasze jaglaną z miodem i utartym jabłkiem 😀

Dasz nam przepis? :>

No i witam

"You've got to dance little liar"

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/09/2009 7:20 pm
GinEf
świeżaczek

Kasza jaglana, ile kto lubi 😛 + utarte jabłko (albo nawet dwa!) + rodzynki + miód (łyżeczka). Kaszę najpierw myjemy, potem gotujemy, jabłko surowe, potarte na tarce z duużymi oczkami 😛 Rodzynki można namoczyć potem wrzucic do tego wszystkiego, zamieszac, dać miód i gotowe. Bez rodzynek tez dobre, bo z nimi nawet czuje, że zbyt słodkie, a nie jestem amatorem słodyczy. Nom, takie jedzonko jest pyszne. Ostatnio jem jaglaną z surowymi marchewkami i jabłkiem - dwa ostatnie składniki też utarte na tarce. Bez przypraw, bez niczego, poprostu wymieszane i jest niebo w gebie jak dla mnie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/09/2009 8:20 pm

Praca