Przepraszam, że tak na wstępie ale czy nie lepiej i przejżyściej by było jak by w tym topiku był tylko jeden temat... a nie każdy kto nowy przyjdzie zakłada nowy temet.. lekki bałagan z tym jest ale ja też jestem tu nowy i być może tak ma być 😛
A teraz coś o mnie: Mam na imię Sebastian i jak można się domyśle(i)ć jestem wege. Mięsa nie jadam już 4 latka i dobrze mi z tym.. 🙂
Dziękuję za miłe powitanie 🙂
Miałem problemy z logowaniem się ale jest już dobrze..
Cóż to za pytanie czy dobrze się czuje nie jedząc mięsa? Pewnie, że dobrze a nawet wspaniale, żle bym się czuł jedząc je 🙂
Mam nadzieje, że będę mógł pomóc swoją osobą i swoim nie długim doświadczeniem roślinożercy na tym forum 😛
To nadrabiaj:)
Co do Twojej propozycji. Myślałem o niej i możnaby taki topic założyć. Pewnie wkrótce byłby nie do przeczytania z powodu długości. Poza tym wówczas dział "Poznajmy się" nie miałby sensu bytu, a jeśli by został, to ludzie i tak zakładaliby nowe tematy "powitalne".
Zresztą nie wiem, czy ten dział cechuje bałagan, zawsze można go po prostu pominąć.
Pozdrawiam 😉
Cześć Krusto! U nas chyba wszystkim z tym dobrze, że nie jedzą mięsa więc witaj w klubie! 🙂
nie wiem, czy to fajny pomysl, żeby wszystkie powitania wkladac do jednego worka. Myślę ,ze to sympatyczne, że każdy nowy Forumowicz zaklada sobie wlasny kącik - dzieki temu mozna sie bardziej zadomowic na forum i zakolegowac z innymi uczestnikami - no i dla pozostalych jest wtedy więcej miejsca na porozmawianie i zapoznanie się z tym "nowym"
[edytowane 16/3/2006 od Hobbit]
zawsze można go po prostu pominąć.
albo sie przyzwyczaic i zaakceptowac 😀
aha: witaj wsrod forumowiczow Krusto! 😀 milo, ze jestes i staz tez juz masz calkiem-calkiem 🙂
No coz tu duzo mowic kolejny mezczyzna do nas dolaczyl
tez sie ciesze, ana 😛 😉
pozdrawiam (:
animals are my friends and i don't eat my friends || GO VEGAN!
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja