Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Hej 🙂  

rudziątko
świeżaczek

No a więc jestem nowa i chcę się z wami wszystkimi przywitać 🙂
A na początek może trochę o mnie. Mam 18 lat, mówię że nie jem mięsa od 3 lat, ale to trochę bardziej skomplikowane 😉 Od dziecka czułam dyskomfort jedząc mięso i często robiłam "akcje" nie jedzenia mięsa przez kilka miesięcy, ale moja wola była wtedy słaba... 3 lata temu postanowiłam zostać wege. Zrezygnowałam z czerwonego mięsa, po roku z białego a teraz będę rezygnować również z ryb. Nie chciałam od razu rzucać się na głęboką wodę, bo byłam bardzo chorowita i jeszcze naczytałam się "internetowych mądrości" i trochę się bałam przejścia na wegetarianizm, głównie ze względu na to, że ludzie z moją grupą krwi powinni jeść same mięso (grupa 0). Ale szczerze mówiąc nigdy nie czułam się tak dobrze jak przez ostatnie 3 lata. I ku zdziwieniu lekarzy, wyniki wszystkich badań są o niebo lepsze 🙂 Coś długawe to przywitanie mi wyszło 😉

Wolę być nienawidzona za to, kim jestem, niż kochana za to, kim nie jestem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/03/2010 4:05 pm
ropucha
forumowicz

Hej:)

Głupotą jest oczekiwać zmian robiąc wszystko tak jak dotychczas

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/03/2010 7:10 pm
n.i.x
stały bywalec

hej 🙂
fajnie ze tu jesteś 🙂
Dobrze ze przechodzisz na wegetarianizm stopniowo...to jest rozsądne.
Według mnie każdy, nawet najmniejszy krok w te stronę to coś wielkiego dla świata zwierząt.

życzę powodzenia i miłego dnia 🙂

omnia vincit amor!!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/03/2010 3:02 pm
kazamuko
stały bywalec

Witaj na forum. Ciekawe to co piszesz. Pozdrawiam cieplutko

http://www.wegestudio.pl/Na_krawedzi_marzen-98.html

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 09/03/2010 11:46 pm

Praca