Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

to może wkońcu ja też się przywitam =)  

morfologija
początkujący

Witam,
postanowiłalm się wkońcu przedstawić
na stronie już od jakiegoś czasu jestem, głównie jako cztająca =)
Nie jem mięsa od jakiegoś czasu, dokładnie trudno mi stwierdzić od kiedy, poniewaz u mnie to ewolucyjnie przebiegało, nigdy za mięsem nie przepadałam, szczerze mówiąc to mnie obrzydzało, pamiętam , że płakałam jak się dowiedziałam że kura która biega po podwórku potem jest zabijana i ląduje na talerzu, mając naście lat spotkałam kilku wegetarian na swej drodze i tak to się zaczęło, a zaczęło się gdzieś na przełomie 14/16 lat
rodzina wszystkożerna, więc bywało trudno, czasem jeszcze teraz ktoś się przyczepi, szczególnie jak jakieś problemy zdrowotne się pojawiają;)
A wegetarianie.pl fajnie że są i fajnie że Wy jesteście, dają/dajecie do myśłenia; teraz w szególności jeżeli chodzi o buty, kosmetyki, mleko i jajka itp.
A "wegetarianką' ja chyba już długo, bo to ponad 10 lat gdzieś będzie, a tak naprawdę dobiero w tym roku zaczęłąm się tym interesować, że to nie tylko ja i nie tylko moja indywidualna sprawa i że wegetarianie to człowieki które sporadycznie spotyka się na swojej drodze,
ale że są to człowieki, dla których to nie jest indywidualna sprawa, że są takie strony, fora, że są akcje, protesty, tygodnie i dni propagujące wege, badania dotyczące diety, wpływu przemysłu hodowlanego na środowisko itp.
nio to tyle
a fajnie jakby było Nas więcej

myślę sobie, że ta zima w końcu musi minąć...;)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 12/06/2010 10:02 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Witaj 😀 a skąd jesteś i czym się zajmujesz? 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 12/06/2010 10:46 pm

Praca