Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Witam.  

ZimnaKatarzyna
świeżaczek

Witam wszystkich bardzo serdecznie : )
Na imie mam Kasia, mam 17 lat i dziś oglądając pewien film coś we mnie drgnęło i postanowiłam dowiedzieć się więcej o wegetarianizmie. Nie jest to coś nowego, moja bliska znajoma jest już 2 lata wegetarianką bardzo dobrze sobie radzi.
Ja oficjalnie zaczynam od jutra i już przepełnia mnei duma. Bardzo wziełam sobie do serca wszystkie opowiesci o zwierzętach i moje zrzeknięcie się miesa i produktów pochodzenia zwierzęcego nie jest kaprysem.
Chce bardzo pomóc zwierzakom ale również oczywiście nie przepadam za mięsem chociaż było ono niezbędne w moim życiu, zobaczymy jak sobie poradze.
Interesuje isę sztuką, muzyką, fotografią. Jestem artystką, maluje, rysuje, rzezbie, kształce się w tym kierunku a w przyszłości marze o zawodowym wykonywaniu witraży.
Chyba to wszystko.

[edytowane 17/8/2010 przez ZimnaKatarzyna]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/08/2010 2:12 am
Brunek_19
forumowicz

Witamy na forum;) Na pewno znajdziesz tu wiele potrzebnych informacji dotyczących wegetarianizmu. No i życzę wytrwałości w dążeniu do celu;)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/08/2010 3:35 am

Jejku, ZimnaKatarzyno witaj na forum.

*marzenia kształtują naszą wyobraźnie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/08/2010 8:22 pm
ZimnaKatarzyna
świeżaczek

Dziekuję.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/08/2010 8:53 pm

Dziękuje.

*marzenia kształtują naszą wyobraźnie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/08/2010 8:56 pm
Gabi__
świeżaczek

a wiesz ja też dopiero zaczęłam ... 😉 znaczy już leci drugi tydzień i jestem z siebie dumna 🙂 😛 no i Tb też życze wytrwałości 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/08/2010 5:31 pm
bułek
forumowy expert

Witam ZimnąKatarzynę i gorąco pozdrawiam ;).

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/08/2010 7:06 pm

Praca