Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Halo!  

Weegenka
początkujący

cześć!
jestem tutaj nowa i chciałam tylko się przedstawić. mam na imię Marta i mam 21 lat, oficjalnie wciąż zasilam szeregi mięsożerców, ale w praktyce od czasu do czasu zjem tylko kawałek kurczaka (tak, wiem, wegetarianką nie jestem więc :P) ale zastanawiam się nad tym poważnie. Oglądałam niedawno film o zabijaniu koni - masakra! wstrząsnęło to mną bardzo... poza tym mięso mi po prostu 'nie pasuje'. Nie chcę jednak podchodzić do wegetarianizmu zupełnie bez przygotowania (widziałam, jak dwie koleżanki przytyły po niemal 10 kg każda!...), chciałabym zebrać trochę informacji, no i dlatego właśnie tutaj jestem. Mam nadzieję, że pomożecie mi znaleźć odpowiedzi na pewne pytania, a także chciałabym zrozumieć bardziej cały wege styl życia 🙂 pozdrawiam!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/09/2010 1:47 pm
Admin
stały bywalec

Witaj na forum! 🙂

Wege Studio

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/09/2010 6:56 pm
rubia
forumowy expert

Witaj Weegenko i wszystkiego dobrego 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/09/2010 7:04 pm
hipiska
weteran forum

Witaj, życzę powodzenia . Wertuj forum, a na pewno przekonasz się do wegetarianizmu 😉

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/09/2010 2:59 am
Carine
forumowicz

witaj i powodzenia 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/09/2010 9:41 pm
lashhaa
rozmówca

powodzenia i trzymam kciuki!!

...zielono mi...

OdpowiedzCytat