Hejka!! Jestem Aga. Mam 14 lat. Nie znam żadnego wege w moim wieku (mniej więcej), moje koleżanki, rodzice, wychowawcy, nikt, dosłownie nikt nie potrafi zaakceptować mojego przejścia na nie jedzenie trupów.Jestem sama. Mam głęboką nadzieję, że tu kogoś poznam. Więc piszcie. :*
Agnieszka
Siemka:D jestem Olcia i mam 18 lat ale jestem mało poważna:D musze poznać tego Ritcha swoja drogą :D:D:D
tez mam problemy z akceptacja w rodzinie 🙁 najgorzej jest z babciami 😡
ale nie przejmuj sie, to sprawa czasu jak wszyscy sie przyzwyczają
a co do tego ze brak wokół rówieśników wege itd. to sie nie dziwie, obecnie dziewczyny w Twoim wieku wolą.... no nieważe co 😀 niz interesowac sie zwierzetami, otoczeniem itd. 🙁 smutne ale prawdziwe
nic sie nie martw na pewno cos zaradzimy 🙂 nie jesteś sama :*
hide and seek
Jestem Adam, mam 15 lat i od półtora roku nie jem mięsa...
Hej ja dziś właśnie pomogłem zdecydować kumpeli pozazałem jej kilka fotek z tej strony, i juz jest Wegetarianką, chociaż wczoraj mi mowiła że nigdy się nie przeniesie bo nie będzie potrafiła ;p
U mnie tata się czepiał ze wymyślam, i że królikiem nie jestem.
Tylko powiedział ze se sam obiady robię;p
Mama a nic nie powiedziała, bo jej 2 bracia i siostra są wege, to oni mnie zainspirowali a teraz
za nic w Świecie bym tego nie zmienił...
Aha i polecam placki z cukini, Cukinia w plasterkach w panierce... mniam...;p
🙂
Zresztą rodzice nie mają nic do gadania, jak bedę chciał się stać Weganinem to im nic do tego siłą mi tego nie wepchną a oszukać mnie nie oszukają... Są bardzo akceptacyjni... To moje życie jak bym chciał mieć Dredy to co ...
Jak jest ktoś z kalisza to pozdrawiam i chętnie poznam...
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja