Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Hej:) jest ktoś z Bydzi!!  

wege@
początkujący

Hejka!! Jestem Karolina:) i mam 17 lat. Wege jestem od tygodnia:) i mam zamiar zostać, ale czy mi sie uda? 🙁

kika

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 08/06/2006 10:02 pm
Wiejka
stały bywalec

Hej:)!!Napewno Ci się uda:)!!Witam w ogóle imienniczkę na 4um:)!!Cieplutko pozdrawiam i wierzę, że napewno wytrwasz:)....

Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...Jest po prostu inne..

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 09/06/2006 1:00 am
mathilde
forumowicz

Witaj wege@! co prawda nie z Bydzi ale mam do niej blisko...jakieś 30km 🙂 witam i pozdrawiam 🙂 ...aha...i też mam 17 lat 🙂

...dyskretnej troski trzeba mi...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 09/06/2006 5:46 pm
wege@
początkujący

🙂 Elo nadal jestem wege i patrząc na szynkę dostaję obrzydzenia bleee. Nie mówiąc już o rybie 😛 Co prawda wszyscy twierdzą, że przesadzam i że mi odbija, ale cóż - ja obstaje przy swoim :). To pozdro dla wszystkich wege szczególnie tych nowych życzę wytrwałości :). A mam jeden problem nie kumam tego z tą podpuszczką jak to wykryć w serze mógłby ktoś mi to wytłumaczyć, bo jestem całkiem zielona z tego 🙁 z góry dzięki pozdro

kika

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/08/2006 8:55 pm
EvilOne
stały bywalec

ach przypomniałaś mi moje poczatki w byciu wege... i to rodzinne przekonanie ze przejdzie mi za tydzien...
witam cieplutko i życze miłego forumowania 🙂
http://www.wegetarianie.pl/XForum-viewthread-tid-1053.html

tutaj powinnaś dowiedziec sie coś niecoś o serach :):):)
pozdrowionka z okolic Łodzi 😀

hide and seek

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/08/2006 5:46 pm

Praca