Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Geje i Lessbijki - CO WY NA TO ?  

Strona 16 / 30 Wstecz Następny
Stanisław
weteran forum

Dziewczyny spoko. 😉
Zróbcie sobie gorącej herbaty. Wyłączcie kopijuter, ochłońcie trochę od dyskusji. Wyciszcie emocje. Każda z Was ma swoją rację i jest git ! Nie ma się co sprzeczać. 😎

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 3:37 am
StellaArtois
weteran forum

ja się nie sprzeczam-ja dyskutuję 😀 otóż to, każdy ma swoją rację, nie ma co czynic niemiłej atmosfery, smalandsstova, trochę dystansu do siebie, już mi się udało napisac Twój nick, nie wiem jak masz na imię przeca 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 3:39 am
Nantosvelta
forumowy expert

Jak to się mówi: Ogustach się nie rozprawia 😀 czy jakoś tak 😮 Ja uważam, że każdy ma prawo do swoich poglądów, jeżeli nie krzywdzi innej osoby. Ot, co 🙂

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 3:42 am
Ayna
 Ayna
forumowy expert

Kasia ma dopiero 15 lat i ma prawo tak mysleć . Nie wymagajmy od niej zbyt wiele . To zbyt trudny temat dla tak młodej osoby.Już pierwszego dnia sie do nas zniechęciła 😡

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 3:44 am
Deleted
forumowy expert

No tak, ale jednak po co zaraz takie teksty?

=

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 3:46 am
Nantosvelta
forumowy expert

Problem jest taki, że niektórzy nie wiedzą na czym polega dyskusja 😮
I stąd te waśnie 😉

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 3:48 am
StellaArtois
weteran forum

na uzasadnianiu? ja tylko tego chciałam

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 3:50 am
Nantosvelta
forumowy expert

W sumie też się jeszcze nie dowiedziałam jaka jest roóżnica pomiędz: chore a choroba 😮

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 3:52 am
StellaArtois
weteran forum

przepraszam wszystkich urażonych
ja urażona się nie czuję, ponieważ cwiczę bycie zdystansowaną M.
najważniejsze to byc sobą

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 3:56 am
Sagamore
stały bywalec

Sagamore, nie baw się w adwokata, bo ja w wieku prawie 16 lat potrafiłam uzasadnic swoje poglądy, tym bardziej, jeśli wygłaszałam je publicznie

heheheee
zaczynam kochać to forum a szczególnie ten temat 😀 szkoda tylko, że jak był kij w mrowisku to mnie akurat mnie nie było online....eh

Jedno jest pewne to nie jest miejsce dla słabych "pseudowegetarian" oraz"ortodoksyjnych hetero" etc.

chociaż takie wypowiedzi jak poniżej...

odmienna orientacja seksualna byc może nie jest tylko i wyłącznie kwestią genów,

dają nadzieję, że odpowiednia argumentacja skutkuje
😛

stay classy...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 1:34 pm
smalandsstova
rozmówca

oczywiście,że się nie obraziłam! 😀 ,ja tylko powiedziałam co sądzę,po co drążyć ten temat,chcecie-to zadajcie mi pytanie

[IMG]http://img523.imageshack.us/img523/3783/bannersn2.jpg[/IMG]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 8:42 pm
Nantosvelta
forumowy expert

Smalandsstova, to pytanie dla Ciebie:
Jaka jest różnica między: chore a choroba? Bo ja dalej nie wiem 😮

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 8:51 pm
smalandsstova
rozmówca

pisząć chore miałam na myśli głupie,a choroba to już chyba wiesz co to jest 😛 ,jeśli uważasz,że napisałam źle to na następny raz się poprawie 😛

[IMG]http://img523.imageshack.us/img523/3783/bannersn2.jpg[/IMG]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/08/2008 11:03 pm
Nantosvelta
forumowy expert

Nie wiem, czy napisałaś źle. Według mnei nie poprawnie. Na przyszłość: po prostu waż słowa

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/08/2008 2:58 am
Krzysiek
rozmówca

JAGA

współczuje homoseksualistom, nie dość, że samo odkrycie swojej orientacji wiąże się często z silnymi przeżyciami emocjonalnymi i stresem ("nie jestem taki/taka jak reszta rówieśników"), to do tego dochodzi jeszcze kompletny brak zrozumienia ze strony społeczeństwa.

To jest spowodowane homofobią i totalnym brakiem akceptacji społeczeństwa. Jak dla mnie powinni być dumni że są wyjątkowi, jedyni i niepowtarzalni :red: Jak ktoś ma słabą psychikę i wokół słyszy że homoseksualizm jest chorobą, że powinno się to leczyć, to w to uwierzy i w takich przypadkach będzie albo to ukrywał, albo spróbuje "żyć" inaczej - tak jak wspomniała o tym Nantosvelta. I takie zdarzenia uważam za złe i chore!
Jedynym zmartwieniem i stresem dla osób homoseksualnych powinna być trudność w znalezieniu partnera. Natomiast osoby biseksualne powinny się cieszyć z tego daru :red:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/09/2008 1:26 am
Strona 16 / 30 Wstecz Następny

Praca